Koronavirüs Şüphesiyle Cezaevinden Hastaneye Sevk Edilen Eşini Kaçırmıştı! Firarın Sebebi Belli Oldu

Adana'da koronavirüs kuşkusu sebebiyle cezaevinden hastaneye sevk edilen Songül Beyazlat'ı eşi Onur Beyazlat hastane önünden kaçırdı. Emniyet, gece sularında firari Songül ve eşi Onur Beyazlat'ı gizlendiği evde yakaladı.

29.07.2020-10:12 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-10:10) Koronavirüs Şüphesiyle Cezaevinden Hastaneye Sevk Edilen Eşini Kaçırmıştı! Firarın Sebebi Belli Oldu

Olay, geçen gün saat 10.30 sularında Adana Yüreğir Devlet Hastanesi’nin acil kısmında gerçekleşti. İddiaya göre, bir müddet önce ‘uyuşturucu ticareti’ kabahatinden hüküm giyen ve Karataş Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutulan Songül Beyazlat, koronavirüs kuşkusuyla jandarma görevlileri tarafından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne alındığı esnada bir anda kendini jandarma aracından dışarı attı. Bu esnada hastane önünde bekleyen kocası Onur Beyazlat’a (30) ait 34 LGD 65 plakalı araca binen Songül Beyazlat (31), oradan hızla uzaklaştı.

Emniyet güçlerinin Mithat Özhan Bulvarı’nda durdurmaya çalışsa da araçtakiler kaçtı. Görevlier, Onur ve eşi Songül Beyazlat ve beraber araçta olan bir zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Ana cadde ve bulvarlarda tedbir alan görevliler, zanlıların kaçtığı aracı Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4355. Sokak’ta terk edilmiş olarak buldu. Etraftakilerin, terk edilmiş araçtan üç zanlının inerek kaçtığını belirtmesi üzerine polis, otobüs ile dolmuşlarda zanlıları aradı.

ÇOCUJLARINI ÖZLEDİĞİ İÇİN KAÇMIŞ

Geçen gece sularında arama çalışmalarına devam eden görevliler, zanlıların merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’ndeki bir evde gizlendiklerini tespit etti. Operasyon başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlileri, kaçak Songül ve eşi Onur Beyazlat’ı yakaladı. Diğer taraftan kaçak Songül Beyazlat’ın hüküm giydiği suçtan beş sene cezasının kaldığı ikiçocuğunu göremediği ve özlediği için kaçma planı yaptığı öne sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal