Koronavirüs Testi İçin Cezaevinden Çıkan Eşini Hastaneden Kaçırdı

Adana’da, koronavirüs kuşkusu sebebiyle Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Yüreğir Devlet Hastanesi'ne nakledilen hükümlü Songül Beyazlat (31), eşi Onur Beyazlat (30) aracılığıyla hastane önünden kaçırıldı. Emniyet güçleri, kaçak Songül ile eşi Onur Beyazlat'ı yakalamak için operasyon başlattı.

28.07.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-13:52) Koronavirüs Testi İçin Cezaevinden Çıkan Eşini Hastaneden Kaçırdı

Hadise, Yüreğir Devlet Hastanesi’nin acil kısmında gerçekleşti. İddiaya göre, bir müddet önce ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan ceza alan ve Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutulan Songül Beyazlat, koronavirüs kuşkusuyla jandarma görevlileri aracılığıyla Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sabah sularında hastanenin acil bölümüne götürülen kadın, aniden kendini jandarma aracından attı. Bu esnada hastane önündeki eşi Onur Beyazlat'a ait 34 LGD 65 plakalı minibüs binen Songül Beyazlat, hastanenin önünden hızla uzaklaştı.

ARACI TERK EDEREK KAÇTILAR

Emniyet güçlerinin Mithat Özhan Bulvarı'nda durdurmaya çalıştığı araçtakiler kaçtı. Görevliler, Onur ve eşi Songül Beyazlat ve beraber araçta olan ve kimliği daha belirlenemeyen bir zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Ana cadde ve bulvarlarda tedbir alan emniyet, zanlıların kaçtığı aracı merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4355. Sokak’ta terk edilmiş olarak buldu. Görgü şahitlerinden bilgi toplayan emniyet, zanlıların yakalanması için operasyonlarına devam ediyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal