Konyaspor'dan Ahmet Çalık'ın Vefatı Sonrası TFF'ye Erteleme Başvurusu Geldi!

Yıldız futbolcuları Ahmet Çalık'ın vefat haberiyle sarsılan İttifak Holding Konyaspor, TFF'ye flaş bir başvuruda bulundu.

11.01.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-15:41)

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un formasını terleten Ahmet Çalık ile ilgili yaşananlar Türk sporunu derinden yaraladı. Futbolcudan gelen acı haberin ardından başta futbolcunun kulübü olan Konyaspor olmak üzere Türk spor camiası derin bir yasa girdi. Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın, vefatının ardından Konyaspor cephesinden, dikkat çeken bir adım geldi. Konyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) flaş bir başvuruda bulundu.


ERTELEME TALEBİ İSTEDİLER

Konyaspor, futbolcuları Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından kritik bir adım attı. Anadolu ekibinden Türkiye Futbol Federasyonu'na kritik bir başvuru geldi. Konyaspor aldığı kararla 15 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan Medipol Başakşehir maçıının ertelenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF)'ye müracaat etti.

KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın kulübü Konyaspor futbolcusuyla ilgili yayınladığı mesajda, 'Konyaspor'umuza ilk geldiği günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.' ifadelerine yer verdi.

TAZİYE MESAJLARI GELMEYE DEVAM EDİYOR

Futbolcunun vefatı Türk futbolunu oldukça derinden yaraladı. Futbolcunun vefatının ardından takımlardan peşi sıra taziye mesajları gelmeye devam ediyor. 4 büyüklerden Galatasaray eski futbolcuları Ahmet Çalık hakkında taziye mesajında bulundu. Galatasaray'ın yanı sıra diğer Süper Lig devleri ve tüm takımlar, Konyaspor'un acısını paylaşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal