Konyasporlu Ahmet Çalık Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Süper Lig ekiplerinde Konyaspor'un formasını terleten Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

11.01.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-11:58) Konyasporlu Ahmet Çalık Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un formasını terleten stoper futbolcu Ahmet Çalık ile ilgili acı bir olay gündeme düştü. Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Futbolcudan gelen haber Türk futbolunu resmen yasa boğdu. Yıldız futbolcu ile ilgili ayrıntıların gelmesi bekleniyor.

FUTBOLCUDAN GELEN HABER YASA BOĞDU

Türk futbolu bugün çok acı bir haberle sarsıldı. Gelen son bilgilere göre Konyaspor'un 27 yaşındaki stoper futbolcusu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Futbolcudan gelen acı haber kısa süre içerisinde tüm Türkiye'nin gündemine acı bir şekilde oturdu. Yıldız futbolcunun geçirdiği kaza ile ilgili yeni gelişmelerin gelmesi bekleniyor.

KARİYERİNDE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMIŞTI

Türk futbolunun acı kaybı olan Ahmet Çalık'ın kariyeri çok önemli başarılarla dolu. 27 yaşında olan futbolcu kariyerinde 2 kez Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu ve 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti. Yıldız futbolcudan gelen acı haber, Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü.


KAZANIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Konyaspor'da forma terleten Ahmet Çalık'ın geçirmiş olduğu kaza saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahellesi'nde meydana geldi. Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara - Niğne yolunda kontrolden çıkıp, şarampole doğru yuvarlandı.
Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri geldi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği aktarıldı. Kaza sonrasında inceleme başlatıldı.

KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Hayatını kaybeden futbolcunu kulübü Konyaspor'dan, 'Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.' şeklinde mesaj yayınlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal