Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Trabzonspor'a Yusuf Sarı Transferi Nedeniyle Teşekkür Etti!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'dan transfer ettikleri Yusuf Sarı için bordo mavili kulübe teşekkür etti.

10.01.2022-17:16 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-18:13)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken çok kritik bir transfer hamlesine imza attı. Çaykur Rizespor, Trabzonspor'un başarılı kanat oyuncusu Yusuf Sarı ile anlaşma sağladı.

TRANSFER RESMİYET KAZANDI

Trabzonspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak fesheden Yusuf Sarı'nın bordo mavili formayla macerasını sona ermişti. Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda görmeyi çok istediği Yusuf Sarı transferinde Trabzonspor'un sağladığı kolaylığın ardından anlaşmayı sağladı. Çaykur Rizespor, Çaykur Didi Stadyumu'nda yapmış olduğu izma töreniyle Yusuf Sarı transferinde anlaşmanın sağlandığını resmen açıklamıştı.


BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'a kolaylık sağladığı Yusuf Sarı transferinin ardından Rizespor Başkanı Tahir Kıran, bordo mavili kulübe teşekkür etti.

TAHİR KIRAN'DAN AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Yusuf Sarı transferiyle ilgili olarak Trabzonspor'a seslendiği açıklamalarında ;

' Yusuf Sarı transferinde bize yardımlarını esirgemeyen büyük Trabzonspor camiasına, yönetimine ve başkanına teşekkürü borç biliyorum. Her türlü kolaylığı yaptılar. ' ifadelerini kullanarak teşekkürlerini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal