11.01.2022-13:01 (Son Güncelleme:11.01.2022-15:39)


1

Konyaspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları gelmeye devam ediyor.



2

Türk sporu bugün çok acı bir haberle sarsıldı. Konyaspor'un 27 yaşındaki stoper futbolcusu Ahmet Çalık sabah saatlerinde Ankara - Niğde yolunda geçirdiği kaza sonrasında hayata gözlerini yumdu.



3

Futbolcudan gelen bu acı haber gerek takımı Konyaspor'u gerek Türk sporunu çok derinden yaraladı. Futbolcunun vefatının ardından ise yaptığı kazayla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.



4

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları gelmeye devam ediyor. Futbolcuyla ilgili ortaya çıkan o detay ise yürek burktu. Ahmet Çalık'ın ailesini ziyaret etmek ve nikah işlemlerini halletmek için Ankara'ya gidecekti.



5

Nikan öncesinde nişanlısıyla fotoğraf çektirmek için de yola çıkan Ahmet Çalık, Ankara - Niğde yolunda seyrederken aracının kontrolü yoldan çıktı.



6

Ahmet Çalık'ın kontrolünü kaybettiği araç, defalarca takla attı. Kazanın gerçekleştiği yerden yaklaşık 600 metre sürüklenen araç, şarampolden aşağıya doğru yuvarlandı. Aracın içerisinde olan futbolcu Ahmet Çalık, olay yerinde hayatını kaybetti.



7

Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık'tan gelen haber başta Konyaspor camiası olmak üzere Türk sporunun ve futbolunun gündemini derinden sarstı. Futbolcuya eski takımı Galatasaray'dan da yoğun bir şekilde taziye mesajları geldi.



8

Hayatını kaybeden futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler tüm kamuoyu tarafından çok büyük bir merakla takip ediliyor. Yaşanan kazayla ilgili önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR