11.01.2022-12:10 (Son Güncelleme:11.01.2022-15:58)


1

Konyaspor'un başarılı savunma futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesinin ardından Yılmaz Vural'dan futbolcuyla ilgili duygulandıran açıklamalar geldi.



2

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un formasını terleten Ahmet Çalık ile ilgili haber Türk futbol camiasının gündemini derinden yaraladı. Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın bu sabah saatlerinde kaza geçirdiği ve kaza sonucunda hayatını kaybettiği bilgisi kısa süre içerisinde yayıldı.



3

Yıldız futbolcudan gelen bu acı haber, Türk futbolunu derinden yaraladı. Futbolcunun vefatının ardından teknik adam Yılmaz Vural'dan, Ahmet Çalık hakkında duygu dolu açıklamalar geldi.



4

Yılmaz Vural hayatını kaybeden Ahmet Çalık ile ilgili olarak, 'Çok üzüldüm. Geçmişte yaşadığımız tartışma falan hiç önemli değil, biz onları unuttuk bile. Malesef çok üzücü. Ailesine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Meslek hayatımızda tartışmalar oluyor tabi. Bazen biz haksız oluyoruz, bazen onlar. Neticede biz onların babasıyız. İnanın kendi evladım ölmüş kadar üzüldüm.' şeklinde konuştu.



5

Devam eden açıklamarında ise, 'Pırıl pırıl bir gençti. Meslek hayatında da artık rayına oturmuş, Abdülkerim ile müthiş oynuyorlardı. Tabi hepimiz bir gün öleceğiz, ölüm hayatın bir gerçeği. Ancak onun sevdiklerini bir daha göremeyeceği düşüncesi, bir daha olmayacak olması çok üzücü.' ifadelerine yer verdi.



6

Yılmaz Vural, Gençlerbirliğini çalıştırdığı zamanda Ahmet Çalık ile olan bir olayı anlatmıştı.



7

Yılmaz Vural açıklamasında, Ahmet Çalık'ın kendisine 'Hoca biz zaten küme düşecek takımız. Sen bizi çok ofansif oynatıyorsun. Defansif oynamamız lazım. Yabancılar daha çok izin istemiş vermemişsin. Çok toplantı yapıyormuşsun' dediğini ve bu sözlere çok sinirlendiğini aktarmıştı.



8

Futbolcunun yaptığı kazanın ardından görüntüler ise ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR