Konya’da otomobil otobüs durağına daldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Konya’da kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında vatandaşların beklediği otobüs durağına çarptı. Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

19.03.2024-11:09 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-17:06)

Konya’da korkunç bir kaza yaşandı. Alınan son dakika bilgilere göre Konya-Karaman kara yolunda, sürücüsünün henüz belirlenemediği bir Otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarında vatandaşların beklediği otobüs durağına çarptı. Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Konya’da otomobil, otobüs durağına çarptı

DHA’da yer alan habere göre; kaza, sabah saatlerinde Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde gerçekleşti. Henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 42 J 2873 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek yolun kenarındaki otobüs durağına çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanarak durdu. Durağın yakınında bekleyen 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, kazada sürücüyle birlikte 6 kişi de yaralandı.

Konya’da otomobil otobüs durağına daldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bölgeye, olayın bildirilmesi üzerine polis, Sağlık ekipleri ve AFAD ekibi yönlendirildi. Yaralılardan 3'ü ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne, 2'si Konya Numune Hastanesi'ne, 1'i ise Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Kazayı duyan araçtakilerin yakınları, kaza yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı. Polis ekipleri, ölen ve yaralanan kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal