Konya-Ankara yolu trafiğe kapalı mı? Konya-Antalya yolu açık mı? Konya-Isparta yollarında son durum 11 Mart-12 Mart

Birçok bölgede yoğun kar yağışından yollar kapandı. Devam eden kar yağışlarından ötürü yaşanan olumsuzluklardan ulaşım hatlarında da sıkıntılar başladı. Birçok vatandaş ise tercih ettikleri yolların açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Konya-Ankara yolu trafiğe kapalı mı? Konya-Antalya yolu açık mı? Bunun üzerine birçok vatandaş hangi yolların açık hangi yolların kapalı olduğunu merak ediyor.

12.03.2022-00:00 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-00:18) Konya-Ankara yolu trafiğe kapalı mı? Konya-Antalya yolu açık mı? Konya-Isparta yollarında son durum 11 Mart-12 Mart

Başlayan ve devam eden kar yağışı etkisini sürdürürken birçok olumsuzluğa da yol açtı. Ulaşım hatlarında sıkıntılara neden olan kar yağışından dolayı birçok vatandaş yolların açık olup olmadığını sorguluyor.

Konya-Ankara yolu açık mı, kapalı mı?

Konya-Ankara yolu açık mı, kapalı mı?

Kar yağışında ötürü birçok ulaşım hattında aksaklıklar meydana geldi. Bunun üzerine Konya-Ankara yolunu tercih edenler ise yolun durumunu sorguluyor. Konya-Ankara yolunun açık mı yoksa kapalı mı olduğuna dair bilgi edinmek istiyorsanız karayolları ile iletişime geçerek durumu öğrenebilirsiniz. Kar yağışları nedeniyle mağduriyet yaşanmaması adına yol durumları önceden sorgulanarak yola çıkılmalıdır.

Konya-Antalya yolu açık mı, kapalı mı?

Bir diğer merak edilen yollardan biride Konya-Antalya yoludur. Konya-Antalya yolunda kar yağışından ötürü aksaklıklar meydana gelmiştir. Konya-Ankara ile Konya-Adana karayolu ise çekici ve otobüslere kapatıldı. Seydişehir-Antalya karayolu, akşam saatleri itibarıyla trafiğe kapatıldı. 

Konya-Isparta yolunda son durum nedir?

Çekici ve otobüslere her iki yönden de yoğun kar yağışından ötürü herhangi bir soruna yol açmamak için kapatılan Konya-Isparta kara yolu ise trafiğe açıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal