KGM trafiğe kapalı yollar hangileri? İşte çift yönlü ulaşıma kapatılan yollar

Yurt genelinde etkili olan kar yağışları nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü'nün kapalı olan yolan yolların hangileri olduğu yönündeki açıklamaları yakından takip ediliyor. Yola çıkacak olan vatandaşlar 'Çift yönlü olarak trafiğe kapalı yollar hangileri?' sorusuna yanıt arıyorlar.

11.03.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-12:32) KGM trafiğe kapalı yollar hangileri? İşte çift yönlü ulaşıma kapatılan yollar

Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte başlayan kar yağışları yurdun birçok bölümünü etkisi altına aldı. Bununla birlikte bir çok ulaşıma kapanırken, yollarda oluşan buzlanmalar da sürücülere zor anlar yaşattı.

11 Mart 2022 KGM trafiğe kapalı yollar hangileri? 

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı anlık yol durumlarında yoğun kar yağışlarında  dolayı çift taraflı olarak ulaşıma kapatılan yollar da sırasıyla paylaşıldı. Aynı paylaşım Ulaştırma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabı olan Twitter üzerinden de yayınlanırken KGM yollarının anlık yol durumu bilgileri sürücülere aktarıldı.

Edinilen son bilgilere göre Karaman-Mut Devlet yolu ve Konya-Beyşehir yolunun etkili olan kar yağışlarından dolayı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı bilgisinin paylaşıldığı açıklamada aynı zamanda Seydişehir-Akseki yolu ile Ankara-Isparta yolu Akşehir-Yalvaç arasının da TIR trafiğine yine çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal