Kocaeli'nde Sosyal Mesaj İçerikli Otobüsler Seferlere Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş'nin, sosyal içerikli mesajların bulunduğu otobüsleri seferlerine start verdi.

09.02.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-12:06) Kocaeli'nde Sosyal Mesaj İçerikli Otobüsler Seferlere Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş'nin, sosyal içerikli mesajların bulunduğu otobüsleri seferlerine start verdi.

OTOBÜSLER SOSYAL İÇERİKLİ MESAJLARLA DONATILTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi tarafından anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Proje çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş'ye aitolan yolcu otobüslerinin arka bölgesi sosyal içerikli mesajlar ile donatıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü' tarafından öncülük edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş'nin de destek verdiği proje bünyesinde ilçeler arası faaliyette bulunan yolcu otobüslerinin arka tarafı, Kocaeli Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü öğretim üyesi Yıldız Öncü tarafından düzenlenen sosyal içerikli mesajlar ile süslendi.

PROGRAMA KATILIM ÇOK OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş garajında yapılan programında, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Ulaşım Park Genel Müdür Vekili Dr. Zafer Aydın, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karataş, Asayiş Şube Müdür Ömer Kodal, Otobüs İşletme Müdürü Şaban Bayram, Terminal Müdürü Murat Umut, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü çaışanları da yer aldı.

'MESAJINIZ VAR'

Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaztarafından törende yapılan açıklamalarda, 'Bugün önemli bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alıyoruz. 'Mesajınız Var' adını verdiğimiz proje ile Kocaeli'nin en uzak noktalarına giden 6 otobüsümüzün arkasını giydirdik. Burada günümüzde en çok rastlanan olaylara karşı sosyal içerikli bilgilendirme mesajımız var. Projede önemli desteği olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Park'ın yöneticilerine teşekkür ediyorum' ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal