Kızılcık Şerbeti için heyecanlı bekleyiş: Show TV Kızılcık Şerbeti bugün var mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları, sevilen yapımın bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olup olmayacağı konusunda araştırmalarına devam ediyor. Her Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki Show TV Kızılcık Şerbeti bugün var mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? İşte soruların yanıtı…

12.04.2024-16:59 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-16:59)

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü, Ramazan Bayramı dolayısıyla yeni bölümlerini erteleyen dizilerin ardından arama motorlarında en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bayram tatili yapan dizilerden sonra Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği sorusunun yanıtı da araştırılıyor. Her hafta Cuma yayınlanan dizinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki Show TV Kızılcık Şerbeti bugün var mı?

Kızılcık Şerbeti bugün var mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü, bayram tatili dolayısıyla 12 Nisan 2024 tarihinden 19 Nisan 2024 tarihine kaydırıldı. Dizinin bu akşam tekrar bölümüyle ekranlarda olması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti için heyecanlı bekleyiş: Show TV Kızılcık Şerbeti bugün var mı?

Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Görkem'in beklenmedik davranışı karşısında şaşkına dönen Pembe, ne yapacağını bilemez hale gelir. Başlangıçta durumu idare etmeye çalışsa da, sonunda sesini yükseltmek zorunda kalır. Çimen'in Görkem'in düğününe katılmaması, babası Kayhan'ı oldukça rahatsız eder ve bu konuyu takip etmekte kararlıdır.

Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması, ikiliyi sevindirirken, bir dizi sorunu da beraberinde getirir. Nilay'ın diretmesi üzerine Giray, DNA testi yaptırmaya karar verir. Umut ve Nursema, evliliklerini kurtarmaya çalışırken, ancak işler her geçen gün daha da karmaşık hale gelmektedir. Alev, Pembe'yi itmediğini ve masum olduğunu kanıtlamak için çaba gösterir ve bu konuyu açıklığa kavuşturmak için çabalar. Ona en büyük desteği sağlayacak kişi ise beklenmedik bir şekilde karşısına çıkar.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal