Kızıl Goncalar yeni bölüm tarihi belli oldu: Kızıl Goncalar dizisi 15. bölümde neler olacak?

Bayram tatili nedeniyle bir süredir ekranlarda olmayan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm tarihi, tatilin sona ermesiyle beraber araştırılıyor. Dizinin 15. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı soruları da merak edilen başlıklar arasında. Peki Kızıl Goncalar dizisi 15. bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar…

15.04.2024-17:10 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-17:10)

Now TV ekranlarında Gold Film imzasıyla fırtınalar estiren Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu izleyenlerin sürekli olarak araştırdığı terimler arasında yer alıyor. Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla dizilerin yeni bölüm arasına girmesi sebebiyle Kızıl Goncalar da bir süredir ekranlarda yeni bölümüyle yer almıyor. An itibariyle Kızıl Goncalar yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki Kızıl Goncalar dizisi 15. bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar dizisi 15. bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmediği için yeni bölüm özeti de netleşmedi. Ancak dizinin 15. bölümü 22 Nisan 2024 Pazartesi günü yayınlanacak.

Kızıl Goncalar yeni bölüm tarihi belli oldu: Kızıl Goncalar dizisi 15. bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar son bölümde neler oldu?

Kızıl Goncalar 14. bölümde, Suavi Bey'in ötanaziden vazgeçip tekkeye giderek Meryem için izin alması, Levent ve Meryem için sevinç kaynağı oldu. Ancak, Mürşid Efendi'nin verdiği kararın tekkeye etkileri, günün ilerleyen saatlerinde netleşmeye başladı.

Tarikat içinde yankı uyandıran rahatsızlık sesleri, Meryem'in yeni yaşamına alışmasının zor olacağını işaret ederken, Sadi, Hasna ve Müyesser, Cüneyd'i karşı karşıya getirdi. Sadi Hüdayi, tarikat mensuplarını esas yola yönlendirmek için Affan'ın da yardımıyla önemli kararlar aldı.

Beste, Meryem'i evden gönderme konusunda kocasına baskı yaparken, Levent, Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesiyle ilgili sırları açığa çıkarmaya çalıştı. Meryem'in korkularına rağmen, Zeynep'le arasındaki bağ güçlenen Cüneyd'le Levent'in görüşmesi, tehlikeli anıların gün yüzüne çıkmasına neden olabilir. Ancak ortaya çıkacak tek sır bununla sınırlı kalmayacak, başka bir hatıra da Levent ve Meryem ilişkisini sonsuza dek değiştirecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal