Kırmızı Kamyon Dizinin Konusu Ne?

Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Televizyon tutkunları dizinin ne zaman başlayacağını ve konusunu merak ediyor. Peki Kırmızı Kamyon dizisinin konusu ne? Kırmızı Kamyon ne zaman başlayacak? Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncuları kim?

27.02.2021-17:01 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-17:01) Kırmızı Kamyon Dizinin Konusu Ne?

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Kamyon için geri sayım başladı.

Yakında Show TV'de yayınlanması beklenen dizi için internet kullanıcıları ve TV severler, araştırmaya yapmaya başladı. Peki Kırmızı Kamyon dizisinin konusu ne? Kırmızı Kamyon ne zaman başlayacak? Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncuları kim? Kırmızı Kamyon hangi günler yayınlanacak?

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN KONUSU NE?

Senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan tarafından kaleme alınan Kırmızı Kamyon, kahraman itfaiyecilerin hayatla mücadelesini konu alıyor. Birçok vatandaşın hayatını kurtaran itfaiyeciler, duygulu anların yanı sıra macera dolu bir öyküyle ekrana yansıtılacak.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kırmızı Kamyon, duygusal hikayesinin yanı sıra heyecan yaratacak bölümleriyle yakın zamanda seyircisiyle buluşacak. Oyuncular, İstanbul İtfaiyesi Eğitim Merkezi’nde zorlu bir eğitim süreci geçirdiler. Dizide itfaiyeci olarak rol alan oyuncuların eğitimde kazandığı sertifikaları ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Başkanı Remzi Albayrak teslim etti.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Başrollerinde Görkem Sevindik, Aslı Orcan olan Kırmızı Kamyon'un oyuncu kadrosunda Ushаn Çаkır, Deniz Hаmzаoğlu, Aslı Orcаn, Burаk Berykаy Akgül, Timur Ölkebаş, Gürberkpolаt Melisа Akmаn, Uğur Ardа Bаşkаn, Sümeyye Aydoğаn, Efekаn Cаn, Gerçek Sаğlаk Alnıаçık, Süreyyа Kilimci Hаsibe Özgür, Onur Yаr Tuğcçe Kаrаbаyır ve Ferihа Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin yakın zamanda Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

ASLI ORCAN DİZİLERİ NELERDİR?

Kara Yazı 2017

Bana Sevmeyi Anlat 2016 - 2017

Kurt Seyit ve Şura 2014

Cam Kırıkları 2009

Ateş ve Barut 2008

Yemin 2007

İki Yabancı 2007

Rana Kaybolan Yıllar 2006

Çapkın 2005

Hekimoğlu 2003

GÖRKEM SEVİNDİK DİZİLERİ NELERDİR?

Ramo 2019

Söz 2017 - 2019

Kurtlar Vadisi Pusu 2007 - 2016

Kırmızı Kamyon 2021

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal