Kim Milyoner Olmak İster’de beyin yakan soru: Hangi anlık anlamına gelmez? Entelekt nedir, ne anlama gelir? Enstantane ne demek, anlık mı?

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında son zamanların en zor sorularından birisi soruldu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen programda sorulan ‘’Hangi anlık anlamına gelmez?’’ sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki Hangi anlık anlamına gelmez? Entelekt nedir, ne anlama gelir? Enstantane ne demek, anlık mı? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

30.01.2023-17:34 - (Son Güncelleme: 30.01.2023-17:34) Kim Milyoner Olmak İster’de beyin yakan soru: Hangi anlık anlamına gelmez? Entelekt nedir, ne anlama gelir? Enstantane ne demek, anlık mı?

Soru cevaplayarak ödül kazanma konseptinin en başarılı programı olarak kabul edilen Kim Milyoner Olmak İster, her yeni bölümünde sorulan sorularla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun başarıyla sunduğu programın son bölümünde sorulan  ‘’Hangi anlık anlamına gelmez?’’ sorusu sosyal medyada gündem oldu. İzleyenler başta olmak üzere milyonlarca kişi söz konusu sorunun cevabını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Hangi anlık anlamına gelmez? Entelekt nedir, ne anlama gelir? Enstantane ne demek, anlık mı?

Hangi anlık anlamına gelmez? 

Hangi anlık anlamına gelmez? Sorusunun cevabı şu şekilde:

A) Entelekt

B) Spontane

C) Aktüel

D) Enstantane

Hangisi Anlık Anlamına Gelmez Milyoner

Şıkların anlamları

Entelekt: Anlık

Spontane: Anında yapılan

Aktüel: Güncel

Enstantane: Anlık

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal