27.11.2019-14:55 (Son Güncelleme:26.04.2024-22:57)


1

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian, tüm dünya tarafından hem fiziği hem de Instagram'da verdiği cesur pozlarla konuşuluyor.



2

Ünlü yıldızı Kim Kardashian aldığı radikal kararla magazin gündeminde deprem etkisi yaratırken açıklamalarıyla şaşkınlık yarattı.



3

Verdiği cesur pozlar dillere destan olan ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, artık cesur pozlar vermeyeceğini ve açık giyinmeyeceğini duyurdu.



4

Geçtiğimiz Haziran ayında ABD Başkanı Donald Trump ile görüşen ve avukat olmak istediğini açıklayan Kim Kardashian'ın aldığı kararda Trump'ın etkili olduğu konuşuluyor.



5

Donald Trump'ın 'Ciddiye alınmak istiyorsan masanın üzerinde yatarak poz vermemelisin' dediği öğrenilen Kardashian aldığı öğüte uyma kararı aldı.



6

Kim Kardashian geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda 'İleride çocuklarımın benim bu pozlarımı görmelerini istemiyorum. O yüzden bundan sonra sosyal medya hesaplarımda bu tür paylaşımlarda bulunmayacağım.' demişti.



7

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz haftalarda The Real adlı programın konuğu oldu ve samimi halleri ile beğeni topladı.



8

Programda samimi açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, eşi Kanye West'in artık kıyafetlerine karıştığını ve açık giyinmesinden rahatsız olduğunu söyledi.



9

4 çocuk annesi olan Kardashian, eşinin neden kendisine sınırla getirdiğini de anlattı. Kardashian, 'Açıkçası çocuklarım için daha uygun bir görünüme sahip olmak istiyorum.' dedi.



10

Kim Kardashian geçtiğimiz haftalarda eş Kanye West'in dini inançlarına daha da bağlandığını söylemiş ve West'in 'ruhunu bu şekilde iyileştirmeye' çalıştığını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr