Kılıçdaroğlu’nun seccade olayında yeni gelişme: Yeni bir fotoğraf daha çıktı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccade üzerinde poz vermesinin yankıları sürüyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun yeni bir isimle aynı yerde yeni bir poz verdiği ortaya çıktı.

03.04.2023-09:55 - (Son Güncelleme: 03.04.2023-17:22) Kılıçdaroğlu’nun seccade olayında yeni gelişme: Yeni bir fotoğraf daha çıktı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde seccade üzerinde poz vermesi sosyal medyada tepki görmüştü. Yeni gelen görüntülerde ise Kılıçdaroğlu’nun başka bir isimle daha yine seccadeyi ayaklarının altına alarak poz verdiği ortaya çıktı.

Seccadenin üzerine basmıştı

Sabah'ta yer alan habere göre Kılıçdaroğlu'nun seccadeyi ayakları altına aldığı görüntüler ortaya çıktı. Üstelik Kılıçdaroğlu'nun 'aceleye geldi' sözleri de boşa çıktı ve aynı yerde farklı kareler de çektiği belirlendi.

Kılıçdaroğluı Seccade

Ben samimi olarak üzgünüm

Kılıçdaroğlu, "Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesiyle ilgili kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığımız restoranda olduğu olay, fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Ben kimseyi kırmam. Öyle bir alışkanlığım da yoktur. Herkesi kucaklar, saygı duyarım. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar, açıkca söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Böyle iftira ve operasyonlardan siz samimi müslümanlara sığınıyorum." demişti.

Yeni bir fotoğraf daha çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar'la Kılıçdaroğlu'nun aynı yerde çekildiği yeni fotoğraf da ortaya çıktı.

Üstelik Acar'ın sosyal medya hesabından seccadeye bastıkları kısmı kırparak paylaştığı da anlaşıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal