İYİ Parti’de kavga: Yumruklar konuştu

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için İYİ Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adaylığı için yapılan temayül yoklamasında tartışma yaşandı. Büyüyen tartışmada yumruklar konuştu. Kavga partililerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

03.04.2023-09:45 - (Son Güncelleme: 03.04.2023-12:08)

14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala 6’ Masa’dan kalkıp daha sonra geri dönen ve çeşitli istifalara sahne olan İYİ Parti’de iç karışıklıklar devam ediyor.

Akşam’da yer alan habere göre, İYİ Parti’de gerçekleştirilen ön seçimlerde parti üyeleri mecliste milletvekili olarak görmek istedikleri isimler için oy kullanmaya başladı. Ankara’da İYİ Parti’nin ön seçimi esnasında ise çıkan tartışma alevlendi.

İYİ Parti'de sular durulmuyor

Yumruklar havada uçuştu

Bir anda kavgaya dönüşen tartışmada partililer tekme ve yumruklular birbirine saldırdı. Solanda devam eden kavga koridora taştı. Bu esnada parti yetkilileri partililere sakin olmaları ikazında bulundu. Polisin araya girmesiyle kavga ve gerginlik sona erdi.

Seçimlerin iptali kavgaya sebep oldu

Kavganın ardından Sunat'ın tartışma öncesi dışarıda bir değerlendirme yaptığı ve değerlendirmeye tarafların karşı çıktığı öğrenildi. Adnan Beker ise, ön seçimin iptal edilmesini istemediği ve tarafların bu konuda anlaşmazlık yaşadığı belirtildi. Yaşanan kavga sonucu ön seçimlerin iptal edildiği öğrenildi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal