Kılıçdaroğlu'dan Cumhurbaşkanına Skandal İftira! Erdoğan Silahlı Kişileri Salacak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yine skandal ifadelerle gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim öncesinde sokağa silahlı gurupları salıp, bazı kişileri öldürtebileceğini iddia etti.

08.10.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-16:52) Kılıçdaroğlu'dan Cumhurbaşkanına Skandal İftira! Erdoğan Silahlı Kişileri Salacak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü ve Karar Gazetesine eş zamanlı olarak verdiği mülakatta akıl almaz ifadelere yer verdi. Kılıçdaroğlu, ortada hiç bir geçerli sebep yokken hayali bir gerilim ve çatışma senaryosu yazarak insanları manipüle etmeye çalıştı. 15 Temmuz başta olmak üzere, Gezi olaylarının ve 6-7 Ekim olaylarının yaşandığı, masum kişilerin canına kastedildiği o zor günlerde, masum vatandaşınn yanında olmak yerine katillerin yanında olmayı seçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘2023 seçimleri öncesi sokaklara silahlı kişileri salarak bazı kişileri öldürtebilir’ şeklinde suçlamada bulundu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun Sözcü ve Karar Gazetelerine verdiği o skandal mülakatın ayrıntıları:

KEMAL KILIÇDAROĞLU: GERİLİMİ TIRMANDIRARAK SEÇİME GİRMEK İSTEYECEKLER!

Kılıçdaroğlu verdiği röportajda, ülkemizde gerilim konusunda büyük endişeleri olduğunu ve Erdoğan'ın seçimlere gerilimi doruk noktasına çıkardıktan sonra girmek istediğini, bu sayede geniş kitleleri yönetimi etrafında konuşlanmasını sağlamayı umduğunu öne sürdü. Kılıçdaroğlu konuşmasında,  

‘Biz ise eğer mantıklı davranırsak, bu gerilimden olabildiğince uzak durmamız lazım. Ben bütün milletvekili arkadaşlarıma, il başkanlarına sakin olmalarını, sokağa inmemelerini söylüyorum. Benim gördüğüm kadarıyla ittifakı oluşturan diğer partilerin liderleri de istemiyor. Bunu kendi aramızda da ifade ediyoruz. Gerilimden kaçınmak lazım. Karşı taraf gerilimi tırmandıracaktır.’ İfadelerini kullandı.

İKİ DAKİKADA SİYASİ CİNAYET SENARYOSU YAZDI

Bu kadarla da yetinmeyen Kılıçdaroğlu, ‘Çok daha sert bir ortamda siyaset yapmayı nasıl sağlayabiliriz, onun arayışına girecektir ama ben şundan eminim eğer iş belli grupların ellerine silah alıp, belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse, bir gerilim olmaz. Bütün tahriklere rağmen bir gerilim olmaz. Umarım öyle bir tablo da Türkiye'de yaşanmaz. Böyle kaygılarım var. Erdoğan'ın bizzat kendi ifadeleridir. ‘Dur bakalım daha başınıza neler gelecek' dedi. Bunu sıradan bir insan söylemiyor. Yani ben söylesem diyecekler muhalefet söyledi. Bir başka siyasi parti söylese, deriz ki o siyasi parti. Bir sivil toplum örgütü onu da der ama ülkeyi yöneten ve devletin bütün güçleri elinde olan bir insan bunu söylüyorsa, çok tehlikeli bir cümle. Yani ben önümüzdeki süreçte ‘Durun bakalım, daha ben başınıza neler getireceğim, daha siz işin, yolun başındasınız' diyor. Açıkça tehdit ediyor. Erdoğan iktidardan gitmemek için her yolu deneyecektir. İşin Türkçesi bu. Gitmemek için her yolu deneyecektir. Çünkü iktidardan gitmenin kendisi için maliyetinin ne kadar ağır olduğunu görüyor.’ Şeklinde konuştu.

KEMAL KILIÇDAOĞLU, GEZİ'DEKİ GENÇLERİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce de, "Gezi eylemini bir baskının ortaya çıkardığı bir aydınlanma hareketi olarak görmemiz gerekiyor. Oradaki gençleri alınlarından öpüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

15 TEMMUZ'DA DARBECİLERİN ÖNÜNDEN ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEÇİP GİTMİŞTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin meydana geldiği gece, Atatürk Havalimanı'nda bulunan darbecilere ait tankların arasından elini kolunu sallayarak geçmiş ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evinde gelişmeleri takip etmişti.

KILIÇDAOĞLU, 6-7 EKİM OLAYLARININ AZMETTİRİCİLERİNE SIK SIK ÇAĞRIDA BULUNUYOR

HDP'nin yaptığı çağrı üzerine 6-8 Ekim 2014'te terör örgütü yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede yürüttükleri saldırılarda 2 polis memuru şehit olmuştu. 37  sivil de hayatını kaybetmişti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş başta olmak üzere HDP'li yöneticilerin çağrılarının ardından yaşanan acı olayları sebebiyle tutuklanan HDP'lilerin hapiste olmalarını eleştirerek serbest kalmaları için çağrıda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal