FETÖ'cülerin Umudu: Kemal Kılıçdaroğlu

Firari FETÖ'cü Ekrem Dumanlı, KHK’lılara göreve iade sözü veren Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti ve ayakta alkışlanması gerektiğini söyledi.

21.09.2021-14:40 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-14:52) FETÖ'cülerin Umudu: Kemal Kılıçdaroğlu

İktira geldiğinde 15 Temmuz darbe girişiminin sonrasında ihraç edilen KHK'lılara göreve iade sözü olan Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu KHK’lı isimlerle gerçekleştirdiği görüşmelerde ihraç edilen FETÖ’cülere yeniden yargılama garantisi vermişti.

FETÖ'CÜLER KILIÇDAROĞLU'NA ŞÜKRANLAR

Birçok suçtan aranan firari FETÖ mensubu Ekrem Dumanlı, sosyal medyadan yayınladığı videosunda CHP Genel Başkanı kemal kılıçdaroğlu'na teşekkürlerini iletti. 

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZÜ ALKIŞLANMALI

Firari FETÖ'cü Ekrem Dumanlı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayakta alkışlanması gerektiğini söylerken ''Çok doğru. Sözüm sözdür KHK'yla atılanları işine iade edeceğim diyor'' ifadelerine yer verdi.

KHK'LILARIN UMUDU: KILIÇDAROĞLU

Başka bir FETÖ firarisi olan Adem Yavuz Arslan ise sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu'nun bu hareketinin Erdoğan rejimini bozacağını belirtirken ''Kılıçdaroğlu sonunda Erdoğan rejiminin dengesini bozacak bir çıkış yaptı. KHK’lılar ve aileleri önümüzdeki seçimin belirleyicisi olacak'' mesajını paylaşarak Kılıçdaroğlu'ndan beklenti içinde olduklarını söylemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal