HDP Parti Yetkilileri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Memnun: 'HDP ile Çözeriz' Demesi Çok Kıymetlidir

HDP'yi ittifak içerisinde tutmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kürt sorununu HDP'yle beraber çözebiliriz'' ifadelerinden parti yetkilileri memnun.

21.09.2021-14:27 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-16:35) HDP Parti Yetkilileri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Memnun: 'HDP ile Çözeriz' Demesi Çok Kıymetlidir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP tarafından gelen arka arkaya gelen karşı çıkışların ardından HDP'yi ittifak içerisinde tutmak için Türkiye'de bir 'Kürt sorunu' olduğu düşüncesini destekleyerek, ''HDP'yi meşru organ olarak görebiliriz'' diye söylemiş ve sorunları HDP ile beraber çözebileceklerini ifade etmişti.

Halk TV yazarı Gazeteci İsmail Saymaz, bugün kale aldığı köşe yazısında HDP'lilerin Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini nasıl değerlendirdiğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU: SÖZLERİ KIYMETLİ

HDP tarafından yapılan açıklamada ise ''Partimizin bu kadar saldırı altında olduğu bir anda Kılıçdaroğlu'nın 'HDP ile çözeriz' demesi çok kıymetlidir'' düşüncesine sahiptir.

SEZAİ TEMELLİ ÇATLAĞI

HDP, Sezai Temelli'nin CHP'ye verdiği ''Demokratik çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır'' şeklindeki cevabından da rahatsız olduğunu belirtti. HDP tarafı ise Sezai Temelli'nin sözleri ''HDP'yi hiçleştiriyor'' yorumunda bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal