Kılıçdaroğlu hangi kanala konuşacak? Kemal Kılıçdaroğlu konuşması bu akşam mı, hangi kanalda?

CHP lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ait değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, dikkat çekecek açıklamalar yaptı. "Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." ifadelerinde bulunarak bu akşam saat 22:00 da açıklama yapacağını bildiren Kılıçdaroğlu hangi kanalda konuşma yapacak? Vatandaşlar Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu akşam hangi kanalda açıklamalar yapacağını merak ediyor? İşte detaylar...

24.05.2022-21:50 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-21:50) Kılıçdaroğlu hangi kanala konuşacak? Kemal Kılıçdaroğlu konuşması bu akşam mı, hangi kanalda?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam saat 22:00 da bir skandalı ifşa edeceğini söyledi. Vatandaşlar Kılıçdaroğlu'nun hangi kanalda açıklama yapacağını araştırmaya başladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu nereden açıklama yapacak?

Bu akşam yayın yapacağını duyuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 22:00 da sosyal medya hesabından bir video paylaşılması beklenilmektedir. 

Yapmış olduğu konuşmada ekonomiyi eleştiren Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin cebinde dolar mı Türk Lirası mı taşıdığını kendisinin de merak ettiğini söyledi .

Elektriğe zam yolda!

Ayrıca yapmış olduğu konuşmasında arda arda gelen zamların kesilmeyeceğini devam edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Elektrik üreticilerinin taban fiyatlarını yükselttiğini ve bu sebeple de Temmuz ve Ağustos aylarında elektriğe tekrardan zam geleceğini vatandaşların bu duruma hazırlıklı olmalarını dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlundan açıklama

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal