Kerimcan Durmaz: Aleyna Tilki’yle Yarışa Girmek İstemiyorum

Peşimde şarkısıyla büyük ses getiren sosyal medya fenomeni Kerimcan Duymaz, kendisiyle aynı gün şarkı çıkaran genç popçu Aleyna Tilki hakkında konuştu.

03.03.2021-10:31 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-10:31) Kerimcan Durmaz: Aleyna Tilki’yle Yarışa Girmek İstemiyorum

Kadir Çetin ile Number One'a konuk olan Kerimcan Durmaz, yeni şarkısı ve müzik kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kerimcan Durmaz, şarkısında geçen ‘Gece gündüz peşimdeler, peşimde’ sözüyle kimi kastettiği sorulması üzerine ‘Çoğu kişi zaten peşimde. Ben bazen bu durumdan rahatsız oluyorum, bazen mutlu oluyorum. Bu kelimenin beni çok yansıttığını düşünüyorum’ dedi.

‘ÇOK EMEK VERDİK’

Klip için Amerika’ya gittiğini dile getiren Durmaz, çok emek verdiğini belirterek ‘Benim bu çalışmamın arkasında büyük prodüksiyon şirketleri, ünlü yapımcılar yok. Tamamen kendi şirketimden çıkarttım. Kendi başıma bu şarkıyı bir noktaya getirdim. Klibimi çekmek için Los Angeles’a gitme kararı aldım. Klibin yönetmeni, yapımcısı ve editörü Ecem Lawton ile kafa kafaya verdik. Üzerinde çok çalıştık, çok emek verdik ve severek izlediğiniz bu klip medyana geldi. Ünlü isimlerle çalışmış dansçılar klibimde bana eşlik etti’ ifadelerini kullandı.

‘BU SEKTÖRDEN DEVAM EDECEĞİM’

26 yaşındaki Kerimcan Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘DJ olarak kariyerime devam etmek istemiyorum. O benim için bir geçiş süreciydi" dedi. Yeni şarkılar çıkartarak, bu sektörden devam edeceğini belirten Durmaz, "Bundan sonra daha büyük düşünüyorum; büyük konserler ve büyük turneler...’

‘ALEYNA İLE YARIŞA GİRMEK İSTEMİYORUM’

Kendisiyle aynı gün yeni şarkısının klibini yayınlayan Aleyna Tilki hakkında da konuşan Kerimcan Durmaz, şunları söyledi: ‘Ben zaten klibimi yayınlayacağım tarihi 26 Şubat’ta duyurmuştum. Aleyna Tilki’de bundan yaklaşık 1 hafta sonra klibini çıkartacağı tarihi paylaştı. Dinlenme veya izlenme oranlarımızla bir kıyaslanmaya, yarışa girmek istemiyorum. O da çok güzel bir iş yapmış, çok beğendim. Ben Aleyna’yı başarılı buluyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal