Caprice Bourret: Cinsiyet Değiştirdiğimi Düşünüyorlar

Ünlü model Caprice Bourret, 1990’lı yıllarda çoğu kişinin kendisiyle ilgili ilginç bir düşüncesi olduğundan bahsetti. Amerikalı model, eskiden kendini erkek zannettiklerini itiraf etti. Bu durumun başlarda eğlenceli olduğunu söylese de düşüncesinin sonradan değiştiğini de belirtti.

03.03.2021-09:11 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-09:11) Caprice Bourret: Cinsiyet Değiştirdiğimi Düşünüyorlar

The Disruptive Entrepreneur adlı yayında samimi itiraflarda bulunan Caprice Bourret, mesleğe başladığı yıllarda herkesin kendisinin erkek zannettiğini ve cinsiyet değiştirdikten sonra model olduğunu sandıklarını itiraf etti.

GERÇEK ADIMI BULMAYA ÇALIŞIYORLAR

Çoğu kişinin isminin bile takma olduğundan bahseden güzel model; ‘O dönemde herkes benim gerçek adımı bulmaya çalışıyordu’ dedi. Hatta isminin Doris Day adlı bir filmden esinlenerek kendisine verildiğini söyleyen model, isminin takma değil gerçek olduğunu tekrar söyledi.

O FİLMİ İZLEDİKTEN SONRA BU İSMİ VERMİŞLER

‘Annem o filmi izledikten sorar bir kızı olursa adını Caprice koymaya karar vermiş. Ben dünyaya gelince de bu ismi tercih etmiş’ ifadelerini kullanan model, başlarda cinsiyet değiştirme haberlerine eğlendiğini ancak sonradan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal