Mahkeme, Defne Samyeli’nin Koruma Talebini Reddetti

Ev sahibi Yusuf Araz’a iki yıllık kira borcunu ödemediği gerekçesiyle evden tahliyesine karar verilen Defne Samyeli harekete geçti. Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz’dan korunma talebiyle mahkemeye başvurdu.

03.03.2021-08:49 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-08:49) Mahkeme, Defne Samyeli’nin Koruma Talebini Reddetti

İş insanı Yusuf Araz, kiracısı Defne Samyeli’nni iki yıldır kira ödemediğini iddia ederek haciz işlemleri başlatmıştı. Araz, Defne Samyeli’nin evden tahliye edilmesi için açtığı davayı kazanmıştı. Kira borçlarını ödeyen Samyeli ise evden tahliyesini üç aylık süre ile erteletmişti.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, savcılığın takipsizlik kararına rağmen ev sahibinin kendisini şantajcı gibi gösterdiğini iddia ederek Yusuf Araz’a tazminat davası açmıştı. Tazminat davasını kazanan Samyeli, son olarak korunma talebinde bulundu.

Hürriyet’te yer alan habere göre; korunma talebinde bulunan Defne Samyeli’nin avukatı aracılığıyla sunduğu dilekçede şu detaylar dikkat çekti: ‘Yusuf Araz ile avukatı, Defne Samyeli’yi küçük düşürücü, saygınlığını ve itibarını zedeleyici demeçler vermiştir. Samyeli, bir kadın olarak sistematik bir şekilde baskıya maruz kalmıştır’

TALEBİ REDDEDİLDİ

Ancak mahkeme, taraflar arasında aile bağının bulunmaması ve tek taraflı ısrarlı takibin olmaması nedeniyle ünlü oyuncunun talebini reddetti.

NE OLMUŞTU? 

Yusuf Araz, Defne Samyeli’nin kirasını ödemediğini iddia ederek icra takibi başlattı ve tahliye davası açtı. Yusuf Araz’ın davayı kazanmasının ardından ünlü oyuncu, 234 bin 671 TL'lik ödeme yaptı ve evden tahliyesini erteletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal