Defne Samyeli ile Yusuf Araz Arasındaki Davada Yeni Gelişme

Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı. Defne Samyeli, Yusuf Araz’a toplam 234 bin 671 TL ödeme yaptı.

30.01.2021-17:49 - (Son Güncelleme: 30.01.2021-17:58) Defne Samyeli ile Yusuf Araz Arasındaki Davada Yeni Gelişme

İş insanı Yusuf Araz, Mart 2019'dan bu yana kirasını ödemediğini öne sürerek kiracısı Defne Samyeli’nden şikayetçi olmuştu. İcra Müdürlüğü’ne başvuran Araz’ın talebi üzerine haciz memurları, Samyeli’nin evine giderek eşyalarının bir kısmına haczetmişti. 

Yusuf Araz’ın açtığı tahliye davasını kabul ederek Defne Samyeli’nin oturduğu evden tahliyesine karar veren mahkeme ise icra takibinin devamına hükmetmişti. TV100'de yer alan habere göre; Defne Samyeli, üst mahkemeye itiraz hakkını kullandı. Samyeli, ev sahibine üç aylık kira tutarı olan 45 bin TL'nin içinde olduğu toplam 234 bin 671 TL ödemeyi yaptı.

Öte yandan mahkemeden gelecek kararı bekleyen Defne Samyeli, bu süre zarfında Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda kiracı olarak oturduğu evden taşınmayacak.

Oyuncunun avukatı ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ‘İstanbul 17. İcra Hukuk Mahkemesi tarafından verilen kararla ilgili olarak üst mahkemeye itiraz hakkımız kullanılmıştır. Söz konusu kararı uygulayacak İcra Müdürlüğü'nden de dosyasın üst mahkemeye gidiş süresinden itibaren 90 gün mehil kararı alınmıştır. Mehil kararı gereği işlemler durdurulduğundan İstanbul 17. İcra Hukuk Mahkemesinin vermiş olduğu karar nedeniyle şu aşamada herhangi bir şekilde tahliye ve/veya haciz uygulanması gibi bir durum söz konusu olamaz’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal