Defne Samyeli Estetikli mi?

Ünlü sunucu, oyuncu Defne Samyeli'nin gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Eski fotoğraflarındaki farklılık dikkat çekerken estetik iddialarını da gündeme getirdi. Peki Defne Samyeli estetikli mi?

26.01.2021-14:12 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-14:12) Defne Samyeli Estetikli mi?

Haber sunuculuğu yapan ve son zamanlarda oyunculuğuyla gündeme gelen Defne Samyeli'nin güzelliği ve fit vücudu dikkat çekmişti. Ancak ortaya çıkan gençlik fotoğraflarının ardından Defne Samyeli'nin estetik yaptırıp yaptırmadığı merak edilenlerin başında geldi.

Yaşına rağmen çok genç gözüken Defne Samyeli, estetik iddialarına da yanıt verdi. Sosyal medyada çıkan gençlik fotoğrafları da en çok araştırılan konulardan biri oldu.

DEFNE SAMYELİ KAÇ YAŞINDA?

17 Mart 1972 yılında doğan Defne Samyeli, İstanbul Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nde dünyaya geldi. Malatyalı olan Samyeli, kariyer hayatı boyunca pek çok farklı alanda kendini göstermiştir. 

48 yaşındaki ünlü oyuncu, haber sunuculuğundan köşe yazarlığına, kitap yazarlığından oyunculuğa kadar birçok farklı alanda çalıştı.

DEFNE SAMYELİ ESTETİK YAPTIRDI MI?

Sol Yanım'da rol alan Defne Samyelinin güzelliği dikkat çekerken son yayınlanan fotoğraflar estetik iddiasını güçlendirdi. Defne Samyeli, iddialara 'estetik yaptırmadım' diyerek cevap verdi. 'Hiçbir küçük dokunuş... Hiç, hiçbir şey yok. İsteyen inansın, isteyen inanmasın... Olsa söyleyeyim. Çünkü biri yaptıracaksa, o kişi benim. 30 yıldır bu sektördeyim. 

Herkes, her türlü, her dokunuşu yaptırıyor. Yüz yogası çalıştım senelerce... Ben bu işleri geçmişte bir yaptım, şimdi uğraşmak zorunda kalmıyorum' diyen ünlü oyuncunun göz çevresindeki gerginlik botoks iddialarını güçlendirdi. Gençliğine ait fotoğraflar da elmacık kemiklerinin farklılığı da dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal