Kazdığı Kuyuya Kendi Düştü: CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Destek Veren Nevşin Mengü'ye Anket Şoku!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı yayınladığı videoda ‘elektrik zamları geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim’ paylaşımına destek veren gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyada alay konusu oldu.

11.02.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-17:06)

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medyada provokatif yayınlarına devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya uygulaması Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘elektrik zamları geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim’ demişti. Bu paylaşıma destek vermek amacıyla sosyal medya hesabından anket yapan gazetecin Nevşin Mengü büyük hüsrana uğradı. Yapılan anketin provokatif olduğunu anlayan vatandaşlar, sosyal medyada Mengü’ye tepki gösterdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP liderinin elektrik faturasıyla ilgili paylaşımına sert şekilde tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada elektrik faturalarına uygulanan zamların geri alınana kadar ödeme yapmayacağını duyuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler gelmeye devam ediyor.  

KİŞİSEL PROTESTO

Söz konusu olaya ilişkin açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bu durumun kişisel bir protesto olduğunu ifade ederek ‘Bu onun kişisel protestosudur. Adalet yürüyüşüne başladığı gibi tek başına başlamıştır. İlerleyen günlerde bizlere bir çağrısı olursa memnuniyetle ve mutabakatla hep birlikte uyacağız’ dedi.  


KILIÇDAROĞLU'NUN ELEKTRİK PROTESTOSUNA DESTEK VAR MI?

Kamuoyu gündeminde CHP liderinin skandalının yankıları sürerken, gazeteci Nevşin Mengü sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından anket başlayan Nevşin Mengü ‘ Kemal Kılıçdaroğlu zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. Siz de bu eyleme katılır mısınız?#Bende Ödemiyorum der misiniz?’ sorusunu kullanıcılara yöneltti. 

YÜZDE 76,6 KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERMEDİ

Twitter üzerinden 294 bin 440 sosyal medya kullanıcısının oy verdiği ankete katılan yüzde 76.6’lık kesim CHP liderinin yapmış olduğu provokatif davranışa destek vermeyeceğini belirtirken yüzde 22.4’lük kesim ise elektrik faturalarına ilişkin protestoya katılabileceklerini ifade etti. 

ÇOĞUNLUK BEN FATURAMI ÖDERİM DEMİŞ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun protestosuna destek vermek amacıyla yapılan anket sonuçlarıyla ilgili yapılan açıklamada, ‘Anket sonuçlandı. Soru, insanların Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek verip vermemesi değil, bu tür bir eyleme fatura ödemeyerek katılıp katılmayacakları. Çoğunluk ben faturamı öderim demiş, ancak faturamı öderim diyenler arasında Kılıçdaroğlu'nun tavrını doğru bulanlar da var’ dedi. 


ÖMER ÇELİK'TEN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP liderinin elektrik faturasıyla ilgili paylaşımına sert şekilde tepki göstererek ‘Sn. Kılıçdaroğlu'nun son açıklamaları siyasi muhalefet değil, kanunsuzluğu teşviktir. Bu nedenle anti demokratiktir. Bu açıklamalar sivil siyasetle ve demokrasiyle kavgalı olduklarını bir kere daha gösteriyor’ ifadelerine yer verildi. 

SOSYAL MEDYADA TİYE ALINDI: BURADA BİLE YÜZDE 22

Sosyal medyada yapılan anket sonuçları tartışma konusu oldu. Twitter kullanıcıları ‘İstediği cevabı alamadı, Kılıçdaroğlu'nun provakasyonuna destek bulamadı’ şeklinde yorum yaparak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyada alay konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal