Cumhurbaşkanı Erdoğan Kiminle Ne Kadar Süre Görüştü? Nevşin Mengü Merak Etmiştir...

Eski CNN-Türk spikeri Nevşin Mengü çirkin bir dille Erdoğan-Trump görüşmesini değerlendirmişti.

14.06.2021-21:57 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-21:57) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kiminle Ne Kadar Süre Görüştü? Nevşin Mengü Merak Etmiştir...

Bir zamanlar CNN-Türk muhabirliği yapan Nevşin Mengü haber sunarken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump’ın görüşmelerinin kısa sürdüğünü belirtmek için çirkin bir ifade kullanmıştı. O zamanlar da saygısız tavrı büyük tepki toplamıştı. Mengü, Erdoğan-Trump görüşmesinin kısa sürmesine atıfta bulunarak ‘Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti’ ifadelerini kullanmıştı. 

Bugün gerçekleşen NATO Liderler Zirvesi akıllara tekrar Nevşin Mengü’nün o çirkin üslubunu getirirdi. Başkan Erdoğan kritik zirvede birçok önemli temasta bulundu. Belki Nevşin Mengü görüşmelerin ‘girdisini çıktısını’ merak etmiştir. 

KRİTİK GÖRÜŞMELER NE KADAR SÜRDÜ?

Başkan Erdoğan NATO Liderler Zirvesi’nde; Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile 1 Saat, İngiltere Başbakanı Boris ile 30 dakika, Almanya Başkanı Merkel ile 30 dakika, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile 1 saat ve son olarak da ABD Başkanı Joe Biden ile 1 saat 30 dakika görüşme yaptı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal