Kazanan Restoran ne zaman başlıyor? Kazanan Restoran hangi kanalda başlıyor, formatı ne?

Ekranların yeni programı Kazanan Restoran gündeme hızlı bir giriş yaptı. Kazanan Restoran adıyla izleyicilerin ilgisini çeken programın yayın tarihi ve konsepti merak konusu oldu. Peki, Kazanan Restoran programının içeriği ne, ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları…

28.06.2022-13:19 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-13:19) Kazanan Restoran ne zaman başlıyor? Kazanan Restoran hangi kanalda başlıyor, formatı ne?

İlker Ayrık’ın sunumuyla ekranlara gelmesi planlanan Kazanan Restoran programının tanıtım videosu yayınlandı. Ekranlarda izleyiciyle buluşan yemek programlarından farklı bir konsepte sahip olacağı düşünülen yarışma programı izleyicilerin dikkatini çekti.

Kazanan Restoran

Yayın tarihi ne zaman?

FOX TV’de ekranlara gelecek olan Kazanan Restoran programında, 10 restoran yarışacak ve rakiplerini geçmeye çalışacak. Bununla birlikte program hakkındaki detaylar henüz belli olmadı. Yayın tarihi merak konusu olan programın sadece tanıtım programı yayınlandı. Yaz döneminde ekrana geleceği düşünülen program hakkındaki detayları önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öngörülüyor.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal