Yabani 31. bölüm fragmanı yayınlandı: Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Now TV ekranlarının aksiyon ve aşk dolu dizisi Yabani, 31. bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümle belli olacak. Peki Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte Yabani yeni bölüm özeti…

23.04.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-16:50)

NTC Medya imzasıyla her hafta Salı günü Now TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Yabani dizisinin yeni bölümünde neler olacağı konusu hayran kitlesi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi’den oluşan oyuncu kadrosuyla beğeni kazanan dizinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Serhan'ın Neslihan'ı evlilik tuzaklarına çektiği gerçeği gün yüzüne çıktığında, Güven kontrolünü kaybeder. Yaman, Serhan'ın sırlarını açığa çıkarma yolunda ilerlerken, Melek'in anlatacakları artık işleri zorlaştırırken, Güven'in kontrolsüz tepkisi, Serhan'a beklenmedik bir avantaj sağlar.

Yabani 31. bölüm fragmanı yayınlandı: Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Bedeli ne olursa olsun, Serhan elindeki bu yeni fırsatı sonuna kadar kullanacaktır. Şebnem'le ilgili kirli sırlar bir bir ortaya dökülmeye başlamışken, Serhan, bu zor dönemi atlatmak için her şeyi göze almıştır. Ancak engel olamadığı bir şey vardır: Çocuklarının her şeyi öğrenmesi! Rüya, sırrını sadece dünyaya gelecek kardeşi için saklamaya devam ederken, Yaman artık onun bir şeyler gizlediğinden emindir, ancak ne olduğunu anlayamaz. Alaz'la Çağla'nın da Rüya'nın sırrına dahil olmasıyla, işler iyice karmaşıklaşır. Artık sevgilisinden başka, kardeşleri de mi Yaman'a yalan söylüyor?

Alaz, babasının onu sürüklediği kaderle yeniden hesaplaşır. Serhan gibi biri olmak, en yakınlarına defalarca ihanet etmek, sevdiklerine zarar vermek demektir. Alaz, babasının yüklediği bu ağır mirası Nasıl taşıyacağını bilemez. Asi'ye zarar verme korkusu, Alaz'ı istemediği yerlere götürür. Yaman, artık kime güveneceğini şaşırmışken, Elif'in uyarılarını ciddiye almaya başlar. Ancak Elif'in Yaman'a anlatmak istediği gerçekler, birinin ciddi şekilde yaralanmasına neden olabilir.

Yabani dizisi yeni bölüm ne zaman?

Yabani dizisi yeni bölüm 23 Nisan 2024 Salı günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal