Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi başlıyor: Genç teknik adam şehre geldi

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile prensipte anlaşan Burak Yılmaz, şehre gelmesinin ardından genç antrenör "İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm" dedi. İşte detaylar...

27.01.2024-20:05 - (Son Güncelleme: 27.01.2024-20:05)

Geçtiğimiz aylarda Şenol Güneş’in istifası sonrası Beşiktaş’ın başına geçen Burak Yılmaz, birkaç hafta sonra yerini Rıza Çalımbay’a bırakmıştı. O günden beri boş olan genç teknik adamın yeni adresi belli oldu.

Kayserispor’da Burak Yılmaz dönemi başlıyor

Ligde giden kötü gidişatın ardından Kayserispor, Recep Uçar ile yollarını ayırdı. Anadolu temsilcisinin yönetimi ise çareyi Burak Yılmaz’da buldu. Kayserispor'un prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Burak Yılmaz, şehre geldi.

Burak Yılmaz

“İlk teknik direktörlük deneyimim”

Yılmaz, Kayseri Havalimanı'nda kulüp menajeri Yunus Akbulut tarafından karşılandı. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Yılmaz, kendisine güvenen Kayserispor camiası ve Başkan Ali Çamlı'ya teşekkür ederek, "İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserisporumuzu iyi yerlere getireceğiz." dedi. Havalimanına gelen sarı-kırmızılı taraftarlar da yaktıkları meşalelerle Yılmaz'a sevgi gösterisinde bulundu.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal