Abdulkadir Ömür İngiltere yolunda: Acun Ilıcalı'nın takımına gidiyor

Trabzonspor'un milli yıldızı Abdulkadir Ömür, Karadeniz'den ayrılmak üzere. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile bir süredir flört halinde olan Trabzonspor'un başkanı Ertuğrul Doğan, bu transfer için henüz karar vermiş değil. İşte detaylar...

27.01.2024-19:46 - (Son Güncelleme: 27.01.2024-19:46)

Süper Lig’de ocak ayı transfer sezonunun başlamasıyla takımlar transfer hareketlerine başlarken bir yandan da takımdan gidecek oyuncular hesaplanıyor.

Acun Ilıcalı Doğan ile görüştü

Sabah’ın haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin, Trabzonspor'da yönetim kararıyla Umut Bozok ile kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'e talip olduğu ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaştığı ileri sürülürken, Acun Ilıcalı’nın da Bordo Mavililer’in başkanı Ertuğrul Doğan ile görüştü.

Prensipte anlaşıldı

Farklı takımlardan da teklifler alan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Trabzonspor cephesinden henüz imzaların atılmadığı belirtilse de Hull City tarafı ise prensipte anlaşmanın olduğunu doğruladı. Abdülkadir'in hafta içerisinde İngiltere'ye giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Bu sezon Karadeniz ekibiyle 17 maça çıkan milli yıldız, 6 asist üretti. Abdulkadir Ömür, Trabzonspor ile 1 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 de Süper Kupa zaferi yaşadı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal