'Kayserispor Olarak Kader Maçımız'

Süper Lig'de hafta sonu Antalyaspor'u ağırlayacak Hes Kablo Kayserispor, maçtan galip ayrılarak ligde kalma yolunda yeni bir sayfanın peşinde.

07.02.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-14:57) 'Kayserispor Olarak Kader Maçımız'
Süper Lig'de puan sıralamasının sonlarında bulunan Hes Kablo Kayserispor, ligde kalabilmek adına hafta sonu evinde Antalyaspor ile gerçekleştireceği karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp seri yakalamak istiyor.

Sene başından beri zor zamanları ardında bırakan, 3 defa teknik adam değiştiren, istediği skorları bulamayan Kayseri temsilcisi, ligde ardında kalan 20 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlikle yalnızca 11 puan elde edebildi.

Sezon arasında gerçekleşen teknik adam değişikliği ve 9 futbolcu transferinin sonrasında ikinci devrede galibiyet serisi yakalayarak küme hattından kaçmayı düşünen Kayseri ekibi, bu yarıda de şu ana kadar istediği sonuçları alamadı.

Son olarak Galatasaray sahasından 4-1'lik yenilgiyle ayrılan Hes Kablo Kayserispor, hafta sonu düşme hattındaki rakibi Antalyaspor'u ağırlayacağı karşılaşmaya kilitlendi.

Mustafa Tokgöz, ligin ikinci yarısına iyi bir teknik adam ve 9 yeni futbolcuyla girdiklerini belirterek şöyle konuştu: 

"İyi transferler yaptık ancak hocamız hiçbir maça istediği kadro ile çıkamadı. Hem sakatlıkların hem de kart cezalısı oyuncuların olması hocamızın elini, ayağını bağladı."

"Antalyaspor maçında sakatlığı devam eden Hasan Hüseyin Acar dışında tüm oyuncularımız hazır olacak. Hocamız kimi tercih eder bilemiyorum ama en iyi 11'ini sahaya sürüp maçtan galibiyetle ayrılacağından eminiz. Hocamız geldiğinden beri dar bir kadroyla maçlara çıktı. Şimdi ilk kez tercihli ilk 11'le sahaya çıkacağız. Bu galibiyete hem takımın hem kulübün hem de şehrin çok ihtiyacı var."

"Bu, bizim kader maçımız olduğu gibi şanssızlığımızı kırma maçıdır. Ligde kalmak için seri yakalamamız gerekiyor. Bu maç, serinin ilk galibiyetini alabileceğimiz bir maç. Biz bu yola taraftarımızla birlikte çıktık. Taraftarımızın bizi bu yolda yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Antalyaspor maçıyla her şeye yeniden başlamak istiyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal