07.09.2021-10:18 (Son Güncelleme:07.09.2021-10:18)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transferde dev bir hamle yapmayı planlıyor. 34 yaşındaki Fransız oyuncu Hatem Ben Arfa'yı kadrosuna katabilmek adına gerçekleşen görüşmelerde mutlu sona çok yaklaşıldı.



2

Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor, özellikle son yıllarda 4 büyüklerin kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği Fransız oyuncu Hatem Ben Arfa'yı kadrosuna katmaya çok yaklaştı.



3

Geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux'da geçiren Hatem Ben Arfa, sezon sonunda sona eren sözleşmesini uzatmaması nedeniyle serbest durumda yer alarak bonservisini elinde bulunduruyor.



4

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı bu transferi sonlandırarak Fransız yıldız Hatem Ben Arfa'yı Kayseri'ye getirmek istiyor.



5

Yıldız futbolcunun menajeri ile yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelinmesi ve görüşmelerin olumlu yönde ilerlemesinin ardından anlaşmanın kısa bir süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.



6

Bu hafta içerisinde Hatem Ben Arfa'nın Kayseri'ye gelerek sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi imzayı atarak Kayserispor kadrosuna katılması bekleniyor.



7

Futbol hayatına ülkesi Fransa'da başlayan Hatem Ben Arfa, 2008-2009 yılında Olimpik Lyon'dan Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'ya 12 milyon euro bonservs ücreti karşılığında transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.



8

Sonrasında ise kariyerinin kuşkusuz en iyi dönemlerinden birini geçireceği İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'a önce kiralık sonrada bonservis ücreti ile transfer olan Hatem Ben Arfa sonrasında ise sırasıyla İngiliz ekibi Hull City, Fransa Ligue 1 ekibi Nice, Fransız devi Paris Saint Germain, Fransız ekibi Rennes, İspanyol ekibi Real Valladolid ve son olarak yine Fransız ekibi Bordeaux'da forma giymişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR