07.09.2021-09:04 (Son Güncelleme:07.09.2021-09:36)


1

Transfer süresinin bitmesine kısa bir süre kala yaptığı transferlerle herkesi şaşırtan Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala yaptığı bomba transferlere büyük ses getiren Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, transferin bitmesine kısa bir süre kala büyük yankı uyandırmıştı. Kadrosuna; Emre Mor, Lens, Ahmed Musa ve son olarak Caner Erkin'i transfer eden takımda son olarak gündeme Dünya yıldızı Franck Ribery gelmişti



3

Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan yaptığı açıklamalarda Dünya yıldızı Franck Ribery transferiyle alakalı da konulara açıklık getirdi. Süleyman Hurma, İtalyan ekibi Salernitana'ya imza atan Dünya yıldızı Franck Ribery hakkında yaptığı açıklamalarda, "Maalesef Ribery transferini beceremedik, arzu ettiğimiz seviyede bitmedi fakat buna rağmen kaliteli bir takımımız var" şeklinde açıklamalarda bulundu.



4

Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma'nın bahsettiği isim Fenerbahçe'de transfer durumu problem haline gelen Sinan Gümüş olduğu öğrenildi. Süleyman Hurma, Sinan Gümüş ile transferde önemli yol aldıklarını belirtti. Başkan, Fenerbahçe ile anlaşıldığını fakat Sinan Gümüş ile görüşemedikleri için bu transferin olmadığını açıkladı.



5

Süleyman Hurma yaptığı açıklamada, "Sinan Gümüş için Fenerbahçe ile anlaşmamız oldu ama Sinan'ı görüşmeye bile getiremedik." şeklinde ifadelere yer verdi.



6

Karagümrük'ün transfer etmek istediği Sinan Gümüş'ün transferi Fenerbahçe'de polemik haline geldi. Futbolcu, Fenerbahçe'den ayrılmak istememiş ve bu nedenle yöneticilerle arasında polemik oluşmuştu. Futbolcunun bu sezon takımda düşünülmediği için yolların ayrılması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR