07.09.2021-08:23 (Son Güncelleme:07.09.2021-15:25)


1

Transferde dur durak bilmeyen Beşiktaş, şimdi de gözüne İskoç kulübü Rangers'ın 25 yaşındaki Kolombilyalı golcüsü Alfredo Morelos'u kestirdi. Siyah beyazlıların futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Kadrosuna en son Boşnak yıldız Miralem Pjanic'i katan siyah beyazlılar şimdi de gözüne Rangers'ın, 25 yaşındaki Kolombiyalı forveti Alfredo Morelos'u kestirdi. Beşiktaş'ın futbolcuyu takın takibe aldığı kaydedildi.



3

Beşiktaş, hücum bölgesine Batshuayi, Kenan Karaman gibi yıldızları dahil etmişti. Siyah beyazlıların teknik adamı Sergen Yalçın'ın kadro derinliği istemesinden dolayı bu bölgeye bir transfer daha yapılacağı öğrenildi. Siyah beyazlıların Rangers formasını terleten Alfredo Morelos ile yakın temas kurduğu öğrenildi.



4

Beşiktaş'ın futbolcuyla ve kulübüyle görüşmelere başladığı belirtiliyor. Beşiktaş'ın futbolcuyu kiralama formülüyle kadrosuna katmak istediği de aktarılıyor.



5

25 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, ana pozisyonu Santrafor olmasının dışında sol kanat ve sağ kanat olarak da görev alabiliyor. Futbolcunun kanat pozisyonlarında görev alması Sergen Yalçın'ın istediği kadro planlaması için çok uygun olarak gözüküyor.



6

Futbolcu, İskoç kulübü Glasgow Rangers kariyerinde 100 gole doğru ilerliyor. İskoç takımında 189 maçta rakip fileleri 97 kez sarsan golcü 44 kez de asist yaptı. Kolombiyalı futbolcu, profesyonel kulüp kariyeri boyunca ise 258 resmi maçta görev aldı. Alfredo Morelos, kariyeri boyunca rakip fileleri 143 kez havalandırırken, 57 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR