07.09.2021-09:56 (Son Güncelleme:07.09.2021-10:45)


1

Yeni Malatyaspor'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Rizespor'a transfer olması beklenen Senegalli futbolcu Moussa Konate için bir başka Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor devreye girdi. Futbolcunun Malatyaspor'a daha yakın olduğu kaydedildi.



2

Transfer bitmesine kısa bir süre kalırken, Süper Lig'de transferde çok hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig takımları da transfere büyük bir hız vermiş durumda bulunuyor. Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor transferde ortak bir ismi hedefledikleri öğrenildi. Öncelikle Çaykur Rizespor'a transfer olması beklenen Dijon forması giyen Senegalli futbolcu Moussa Konate için bir başka Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor devreye girdiği öğrenildi.



3

Moussa Konate transferinde çok hareketli saatler yaşanıyor. Öncelikle Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a transferi gerçekleşti gözüyle bakılan futbolcu için son anda bir başka Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor devreye girdi. Yeni Malatyaspor'un futbolcunun transferinde şartlarda daha iyi anlaştığı ve futbolcuyla büyük oranda anlaşıldığı kaydediliyor.



4

Futbolcu için son anda devreye giren Yeni Malatyaspor'un futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtildi. Yeni Malatyaspor'un futbolcuyu kulübü Dijon'dan satın alma opsiyonuyla kiralayacağı öğrenildi. Futbolcunun Yeni Malatyaspor'a transferi sürpriz bir şekilde oldu.



5

28 yaşındaki Senegalli futbolcu Moussa Konate, geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 2'de Dijon forması altında 27 maça çıktı ve 5 gol, 1 asistlik bir performans segiledi.



6

Moussa Konate, Senegal Milli Takımı'nın formasını da 32 maçta giydi ve 12 gol atmayı başardı. Çeşitli takımların formasını terleten futbolcu; Krasnodar, FC Sion ve Genoa gibi önemli takımların da formasını terletmişti. Futbolcu atletik yapısı ve hücumdaki sürati ile dikkat çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR