Kate Middleton nerede? İngiliz Kraliyet ailesi ne saklıyor? Kate Middleton öldü mü?

Galler Prensesi Kate Middleton’ın Aralık ayından bu yana görülmemesi sonrasında ortaya öldüğü yönünde iddialar atıldı. Sahte fotoğraf skandalıyla beraber büyüyen olay hakkında son gelişmeler merak ediliyor. Peki Kate Middleton nerede? İngiliz Kraliyet ailesi ne saklıyor? Kate Middleton öldü mü? Konu hakkında merak edilenler haberimizde…

18.03.2024-10:36 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-16:20)

Kate Middleton’ın aylardır kamuoyuna açıklamalarda bulunmaması sonrasında konu, kraliyet arasında olan bir olaydan uluslararası bir olaya dönüştü. Galler Prensesi Middleton ile ilgili ortaya atılan sahte fotoğraf skandalları sonrasında Kate Middleton nerede? İngiliz Kraliyet ailesi ne saklıyor? Kate Middleton öldü mü? gibi sorular gündeme taşındı.

İngiliz Kraliyet ailesi ne saklıyor?

Gazete Oksijen’de yer alan habere göre; Catherine'in ansızın kaybolmasının ardından TikTok ve Twitter platformlarında tuhaf komplo teorileri ve çeşitli şakalar hızla yayıldı. Sosyal medyada, birçok meraklı birey, prensesin son aylardaki aktivitelerini inceleyerek detaylı zaman çizelgeleri oluşturdu ve gerçek endişeleri tuhaf komplo teorileriyle birleştirdi. Olayla ilgili şaka yapmak yerine, bazı kişiler Kate'in son görüntülerinin montaj olduğunu iddia ederek, nerede olduğuna ve gerçeği kimin sakladığına dair çeşitli teoriler üretti. Başlangıçta espri konusu olan durum, prenses ve üç çocuğunun Anneler Günü fotoğrafının manipüle edilmiş olması ve haber ajansları tarafından geri çekilmesiyle daha ciddi bir hal aldı. 

Kate Middleton nerede? İngiliz Kraliyet ailesi ne saklıyor? Kate Middleton öldü mü?

İngiliz medya kuruluşları, konuyla ilgili daha keskin sorular sormaya başladı. Amerikan televizyon programları ise, hızla bir kraliyet krizine dönüşen bu durumu hicivli bir şekilde ele aldı. Aralık ayından bu yana Kate halkın karşısına çıkmadı ve bu durum daha fazla spekülasyona neden oldu.

Kate Middleton öldü mü?

Reddit ve diğer platformlarda kraliyet dedikodularını takip eden 28 yaşındaki Amerikalı Carly Wainsworth, CNN'e tüm bunların bir nevi gizem çözmek gibi hissettirdiğini dile getirdi. Wainsworth, "Bir tür kurgu gibi hissettiriyor ama öyle değil. Sadece gerçek olacak kadar gerçek, eğer bir anlam ifade ediyorsa. Photoshop'lu bir resim gibi unsurlar da işin içine giriyor ve insanın ne olup bittiğini merak etmemesi imkansız hale geliyor. Herkes gizemi sever. Arkadaşlarımın çoğu genellikle kraliyet ailesine pek ilgi duymaz, ama prensesin yaşadığı dramaya bile ilgi gösteriyorlar." şeklinde konuştu.

İngiliz medya mensupları, Kate'in aniden kaybolmasıyla ilgili resmi açıklamaları sorgulamaya başladı. Genellikle kraliyet haberlerine sempatiyle yaklaşan The Daily Mail, son zamanlarda yayımladığı bir manşetle Kraliyet Ailesi'nin daha şeffaf olması gerektiğini vurguladı.

Kate Middleton nerede? İngiliz Kraliyet ailesi ne saklıyor? Kate Middleton öldü mü?

Bu süreçte, Prens William ve Kate'in Londra'daki ikametgahları ve ofisleri olan Kensington Sarayı'ndan gelen resmi bilgiler düzensiz ve eksikti. Ayrıca saray, Anneler Günü fotoğrafının gerçek versiyonu için yapılan taleplere cevap vermedi ve Kate'in nerede olduğuna dair detayları paylaşmadı. Londra merkezli bir halkla ilişkiler ve kriz iletişimi uzmanı olan Mark Borkowski, verdiği demeçte Kraliyet Ailesi'nin uzun süredir devam eden sessizliğinin, Kate'in kaybolmasıyla ilgili teorileri bastırma konusunda işe yaramadığını dile getirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal