Kate Middleton Düğünde Giydiği Kıyafetle Eleştiri Oklarına Maruz Kaldı

Dünya 19 Mayıs tarihinde bir peri masalına tanıklık etti. Kraliyet ailesinin son varisi Prens Harry Meghan Markle ile dünya evine girdi. Ancak yeni gelin kadar eltisi Kate de tercih ettiği kıyafetle eleştirildi.

22.05.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-10:00) Kate Middleton Düğünde Giydiği Kıyafetle Eleştiri Oklarına Maruz Kaldı

Dünya 19 Mayıs tarihinde bir peri masalına tanıklık etti. Kraliyet ailesinin son varisi Prens Harry Meghan Markle ile dünya evine girdi. Ancak yeni gelin kadar eltisi Kate de tercih ettiği kıyafetle eleştirildi.

Görkemli düğünde gelinin sade bulunan gelinliği bazı çevreler tarafından olumsuz eleştirilere mağruz kaldı. Ancak tercih ettiği kıyafetten dolayı eleştirilen sadece yeni gelin Markle değildi.

KREM RENGİ KIYAFETİ ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Prens Harry'nin abisi Prens William'ın 2011 yılında yine görkemli bir törenle dünya evine girdiği eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'un giydiği krem rengi elbise eleştiri oklarına maruz kaldı.

YENİ GELİNİ ÖNEMSEMEDİ

Sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştiri yağmuruna tutulan Kate'e gelen yorumlar ilginçti. Alexanden McQueen imzalı bir kıyafet tercih eden Kate'nin bu hareketi kuralları hiçe saydığı şeklinde yorumlandı. Çünkü kraliyet düğünlerinde beyaz ve krem renk giymek geline yapılan bir saygısızlık, onu önemsememek şeklinde yorumlanırdı.

ROL ÇALMAYA ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Hatta bazen eleştirilerin dozu o kadar yükseldiki Kate'nin bu hareketi bilerek yaptığı, gelinden rol çalmaya çalıştığı konuşuldu.



DÜZGÜN FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

36 yaşındaki eski gelin geçtiğimiz ay üçüncü bebeğini kucağına almıştı. Doğumun ardından henüz 1 ay kadar bir süre geçmiş olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Kate, eleştirilmekten kurtulamadı.

DAHA ÖNCE 4 KERE GİYMİŞ

Kate Middleton yılın düğününe de damgasını vurmasının bir diğer sebebi ise giydiği elbisenin eski olmasıydı. Krem rengi sede elbisesini gösterişli bir şapka ile tamamlayan Düşesin bu kıyafeti daha önce 4 kere giymiş olması dikkat çekti.

Middleton, bu elbiseyi daha önce ilk kez kızının vaftiz töreninde giymişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal