Prens Harry Ve Meghan Markle Bugün Dünya Evine Giriyor

Kraliyet ailesinin gözde bekarı Prens Harry, Meghan Markle ile bugün Windsor Castle'de düzenlenecek dillere destan bir törenle dünya evine giriyor.

19.05.2018-13:34 - (Son Güncelleme: 19.05.2018-13:36) Prens Harry Ve Meghan Markle Bugün Dünya Evine Giriyor

Kraliyet ailesinin gözde bekarı Prens Harry, Meghan Markle ile bugün Windsor Castle'de düzenlenecek dillere destan bir törenle dünya evine giriyor.

Sadece İngiliz değil tüm dünya basının merakla beklediği kraliyet düğünü için son hazırlıklarda tamam.

36 yaşındaki yeni düşes düğünde İngiliz tasarımcı Ralph & Russo'ya ait 580 bin TL değerinde bir gelinlikle davetlilerin karşısına çıkacak.

YENİ DÜŞES'İN AİLESİ MERAK KONUSU OLDU

Markle'nin ailesinin düğüne katılıp katılmayacağı ise merak konusu olmuştu. Kensington Sarayı, konuya açıklık getirerek, Markle'ın annesi Doria Ragland ile babası Thomas Markle'ın düğünde bulunacağı ve babasının St. George's Şapeli'ndeki nikahta kızının yanında yürüyeceğini bildirdi.

ABLA ÇAĞIRILMADIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Ancak olayın ardından Markle'nin 52 yaşındaki ablası Samantha Markle tarafından yapılan açıklama dikket çekti.

Sosyal medya hesabından Abla Markle; ''Bu saygısız ve insancıllıktan uzak bir şey. Eğer 2000 yabancı davet ediliyorsa Markle'lar da davet edilmeli'' şeklinde not düştü. Abla Markle, ''Amcamız, ağabeyi, ben, 30 yıllık arkadaşı, yeğenleri. Yakınlık önemli değil. Aile ailedir'' yazdı.

AİLE İLE BİRARAYA GELDİLER

Daha sonra İngiliz basınında Markle'ın annesi ve babasının, düğünden bir hafta önce İngiltere'ye gidip Kraliçe Elizabeth, Prens Philip, Prens Charles, Camilla, Prens William ve Kate Middleton'la tanıştığı iddia edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal