Otilia İle Fahriye Evcen Kardeş Olsa Ancak Bu Kadar Benzer

Rumen şarkıcı Otilia, Fahriye Evcen'in bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak kendisine benzediğini iddia etti.

19.05.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 19.05.2018-13:13) Otilia İle Fahriye Evcen Kardeş Olsa Ancak Bu Kadar Benzer

Rumen şarkıcı Otilia, Fahriye Evcen'in bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak kendisine benzediğini iddia etti.

Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla bilinen Otilia sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı gören takipçisi Otilia'yı ünlü oyuncu Fahriye Evcen'e benzetti.

Daha sonra Otilia kendi fotoğrafıyla Evcen'in fotoğrafını yan yana koyarak, "İkiz kardeşimi Türkiye'de buldum. Bende de belki Türk genleri var. Çünkü Romanya uzun süre Osmanlı İmparatorluğu'nun işgali altındaydı'' notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım:

AYRILIK ACISINI ÇABUK ATLATTI

Ünlü şarkıcı Otilia 2 yıldır aşk yaşadığı Sinan Akçıl'dan geçtiğimiz hafta ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı ayrılığın ardından sosyal medya hesabından Akçıl'a sitem eden bir paylaşımda bulunmuştu.

Otilia; ''Baştan beri beni yanıltmana rağmen neden 'Seni seviyorum' dedin. Sevmiyorsan neden kalbimi aşk kelimeleriyle doldurdun? Bu ilişki için her şeyi yaptım. Ama sen beni günden güne öldürmek için her şeyi yaptın'' yazmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal