Kasaba Doktoru Hakan Hoca kimdir? Gerçek adı nedir? Ozan Akbaba nereli, yaşı kaç?

Yakın zamanda TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Kasaba Doktoru dizisinin karakterleri merak konusu oldu. Özellikle de başroller arasında yer alan ve dikkat çeken Hakan Hoca'nın kim olduğu merak edildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

08.04.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:34) Kasaba Doktoru Hakan Hoca kimdir? Gerçek adı nedir? Ozan Akbaba nereli, yaşı kaç?

TRT1'in yeni projesi olan Kasaba Doktoru dizisi 8 Nisan Cuma akşamı yani bugün akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak. Dizi severler Kasaba Doktoru'nu merakla beklerken bir yandan da oyuncularını araştırıyor. Özellikle de fragmnalarda öne çıktığı görülen Hakan Hoca'nın kim olduğu merak edildi. Peki Hakan Hoca'yı kim canlandırıyor? Hakan Hoca'yı canlandıran Ozan Akbaba kimdir? İşte detaylar...

hakan hoca

Kasaba Doktoru Hakan kim?

Fragmanları ile oldukça ilgi gören yeni dizi Kasaba Doktoru başarılı oyuncu kadrosu ile 8 Nisan'dan itibaren izleyici ile buluşacak. Dizide, şehre uzak bir hastanede idealleri için yaşayan üç doktorun kesişen yollarının hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Ozan Akababa ise karizmatik cerrah Hakan Hoca'ya hayat veriyor.

Hakan Hoca, giyiminden saç stiline, yürüyüşünden konuşma tarzına kadar kendine has bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Cerrahlığı ile dillere destan olmuş, işinde çok başarılı ve çalışma arkadaşları tarafından "buz adam" olarak adlandırılan doktorumuz Hakan Hoca, duygularını göstermeyi sevmeyen ve mesleğine kalpten bağlıdır. Lakin Hakan Hoca'nın hayranları kadar düşmanları da vardır. Ulu Çınar hastanesinde cerrah olan Hakan'ın yolu genç iki doktor ile kesişir. Deniz Can Aktaş'ın canlandırdığı Ömer ve Hazal Subaşı'nın canlandırdığı Leyla ile önemli olaylar yaşanacaktır.

Yakın zamanda TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer almaktadır.

Dizide yer alan ve ön plana çıkan doktorlardan biri de Ömer'dir. Ömer, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş, yetenekli ve geleceği parlak görünen bir gençtir. Ömer'in tek gayesi hayat kurtarmak ve başarılı olmaktır. Hakan ve Ömer'in yolları şehirden uzak bir belde hastanesinde kesişecek ve ikilinin hayatları konu alınacaktır. Bunun yanı sıra bu ikiliye Leyla adındaki genç doktor da katılacak. Dolayısıyla dizide Leyla, Ömer ve Hakan'ın mücadelesi anlatılacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal