Kasaba Doktoru 1. bölüm fragmanı

Kısa süre önce çekimlerine başlanan ,yeni dizi Kasaba Doktorunun 1.Bölüm fragmanı izleyicilere sunuldu.Kasaba doktorunun konusu nasıl?Fragmanda ne paylaşılmış?Sayfamızın devamından inceleme yapabilirsiniz.

04.04.2022-18:31 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-18:39) Kasaba Doktoru 1. bölüm fragmanı

TRT 1 kanalında yayınlanacak olan yeni dizi Kasaba Doktoru ,şimdiden izleyici kitlesinin beğenisini almış durumda.Cuma günü seyircinin izlemesine sunulacak olan dizinin konusu şimdiden merak uyandırmış durumda.

KASABA DOKTORU OYUNCULARI

TRT kanalında bir çok popüler diziler arasına ,Kasaba Doktoru'da adını yazdıracak gibi şimdiden gözüküyor.Kasaba doktorunun konusunda ise ,babasını kaybeden ve doktor olmak için çok çalışan yetenekli genç bulunmakta.Bu genç doktor gelecekte güzel yerlere geleceğinin sinyalini şimdiden vermektedir.Genç doktorumuz Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamaktan başka bir şey düşünmeyen efsane cerrar Ali'nin (Ozan Akbaba) ,şehre uzak bir hastanede bir araya gelmesiyle dizinin konusu başlamış olacak.Ali hoca ,Ömer ve İdealist bir doktor olan Leyla'nın (Hazal Subaşı)kasaba hastanesinde insanları kurtarmak ve iyileştirmek için verdikleri çabalarını hep birlikte izlemiş olacağız.TRT 1 kanalında yayınlanan fragmanı İnternet üzerinden tekrar izleyebilirsiniz.

Dizide Yer Alan Oyuncu Kadrosunun İsimleri ;

Ozan Akbaba, 

Deniz Can Aktaş

Hazal Subaşı

Sinan Albayrak

Barış Yıldız

Özgün Karaman

Sinan Demirer

Tarık Uğur Özenbaş

Barış Yalçın

Özgür Cem Tuğluk

Alptekin Ertürk

Sultan Ulutaş

Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever’in rol almaktadır.Dizinin yapımcılığını da Fatih Enes Ömeroğlu gerçekleştirmektedir. Yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgün oturmaktadır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal