Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölüm ne zaman? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Tv8 ekranlarında seyircileri ile bulaşacak olan yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk ne zaman başlayacak? Yayın tarihi netleşti mi ? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu.

04.04.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-09:57) Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölüm ne zaman? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosu ile Tv8 ekranlarında yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi merak konusu oldu. Seyirciler dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Hikayesiyle dikkat çeken dizi ne zaman yayına girecek? 

Annen Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman yayına girecek?

Yönetmen koltuğunu Müge Uğurlar' ın üstlendiği dizi Tv8 ekranlarında seyircileri ile 6 Nisan Çarşamba günü ilk bölümü ile buluşuyor. 

Dizi konu ile şimdiden merak uyandırdı. Dizinin konusunda; 2 başrol kadın oyuncusu ile dizide geçmişinin üstünü kapatmaya çalışan 2 anne adayının geçmişi ile karşı karşıya gelmelerini konu alacak. 

 Dizinin oyuncu kadrosunda ise ; Selin Yenince ve İrem Helvacıoğlu başrolde olmak üzere, Engin Öztürk ve Olgun Toker gibi güçlü isimler yer alıyor. 

Annenin Sırrıdır Çocuk ne zaman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal