Karınca Adam Filminin Konusu Nedir?

Aksiyon ve bilim kurgu sevenlerin belki bildiği belki de ilk defa duyacağı bir film önerisi geliyor. 2015 yılında vizyona giren Karınca Adam filminin konusu nedir? Karınca Adam filmi oyuncuları kimlerdir?

20.02.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-17:29) Karınca Adam Filminin Konusu Nedir?

Amerikan yapımı aksiyon ve bilim kurgu türlerinde olan Karınca Adam filminin konusu nedir? Aksiyon ve bilim kurgu meraklıların çok beğeneceği Karınca Adam filminin oyuncu kadrosunda kimler yer almaktadır?

KARINCA ADAM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Marvel dünyasının sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man'in(Karınca Adam) filminde, mesleğine aşık olan biyokimya uzmanı olan Dr. Hank Pym; altatomik partiiküller üzerinden ilginç bir formül geliştirmiştir. Fakat Pym'ın geliştirdiği ve insanlığın geleceğini belirleyeceğine inandığı bu formül daha önceki testlerin hiçbirinde başarılı sonuçlar vermemiştir. 

Ayrıca henüz başarılı olabilmiş bir insanlı deneyden de söz edebilmek mümkün olmayacaktır. Pym, cisimlerin boyutlarını değiştirebilen bu formülün denemelerini yapmaya başlar ancak işler pek de umduğu gibi gitmeyecek.  Uygulama sırasında yaşadığı bir kaza sonucu, yeni bir yetenek kazanmıştır. Artık çevresindeki bütün böceklerle iletişim kurabilmekte hatta onları kontrol edebilecektir.

KARINCA ADAM FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

2015 yapımı Karınca Adam filminin yönetmen koltuğunda, Peyton Reed oturmaktadır. Filmin başrollünde Paul Rudd, Evangeline Lilly ve Corey Stoll yer almaktadır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal