Joaquin Phoenix'in Yeni Filmi Belli Oldu

Joker filmiyle büyük ses getiren Joaquin Phoenix'in yeni filmi belli oldu. Joker'de hayat verdiği Arthur Fleck karakteriyle en eyi erkek oyuncu Oscar'ını kazanmasının ardından Hollywood'un gözdesi olan Joaquin Phoenix, yazar-yönetmen Ari Aster'in kabus komedi filminde rol alacak.

20.02.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-10:08) Joaquin Phoenix'in Yeni Filmi Belli Oldu

Son dönemlerde Midsommar ve Hereditary ismli iki korku filmi ile büyük bir çıkış yakalayan yazar-yönetmen Ari Aster, yeni filminde Joaquin Phoenix'i oynatmak istiyordu. Dört saatlik bir kabus komedi şeklinde tanımladığı bir sonraki uzun metrajlı filminin başrolünde Joaquin Phoenix'i oynatma hayaline kavuştu.

DETAYLARI HENÜZ NETLEŞMEDİ

Bir süredir süren görüşmeler olumlu bir şekilde sonuçlandı ve en eyi erkek oyuncu Oscar sahibi Joaquin Phoenix'in Disappointment Blvd. olması beklenen filmde oynacağı netlik kazandı. Detayları henüz kamuoyu ve basınla paylaşılmayan filmin yapımcılığını daha önce Hereditary filminin de yapımcılığını üstlenen A24 yapacak.

'ALTERNATİF BİR ATMOSFERDE GEÇEN SÜRREALİST BİR KORKU'

'Alternatif bir atmosferde geçen sürrealist bir korku filmi' şeklinde tanımlanan filmde Phoenix'in canlandıracağı karakter, aşırı derecede endişeli olsa da hoş görünümlü, zorba annesi ile ilişkisi olan ve babasını hiç tanımayan bir adam olarak yer alacak. Annesi öldüğünde ise, bazı vahşi doğaüstü tehditler içeren bir eve yolculuk yapacak.

Aster, bir kez daha korku ve dehşet içindeki komediyi arayacak. Phoenix, bu yüzyılın başlarında M. Night Shyamalan işbirliğiyle bir korku filminde rol aldığından beri benzer bir filmde rol almasa da son çalışmalarının büyük bir çoğu, belli bir korku ya da gerilim türü içeriyordu. Özellikle, en iyi performanslarından birine imza attığı 'You Were Never Really Here' filmi, bu anlamda önemli bir yerde duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal