Karı koca HDP aşkları depreşti: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'ndan skandal sözler!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, HDP'ye yaranmak için skandal açıklamalarda bulundu. Dilek İmamoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada tepki gördü.

04.04.2022-09:59 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-10:23) Karı koca HDP aşkları depreşti: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'ndan skandal sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşanan HDP'ye yaranma yarışında, bu kez İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu devreye girdi. Dilek İmamoğlu tepki çeken skandal sözlerde bulundu.

HDP'ye sinyal verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, HDP'ye yaranmak için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilek İmamoğlu, Gazeteci Ayşe Arman'a verdiği röportajda, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile görüşmesini: "Barış için, sevgi için adım atmanın neresi yanlış?" ifadeleri ile savunarak HDP'ye sinyal verdi.

Dilek İmamoğlu'nun Başak Demirtaş görüşmesine ilişkin bu sözleri, sosyal medyada çok sayıda tepki aldı.

Ekrem İmamoğlu Ve Eşi Dilek İmamoğl

Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri

Geçtiğimiz yılın başında Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve heyetini CHP Genel Merkezi'nde ağırlamıştı. Bu duruma ise Kandil'den sert eleştiriler gelmişti. Eleştirilerin üzerine Kılıçdaroğlu, HDP'ye yaranmaya çalışarak: "Selahattin Demirtaş niçin tutuklu?" çıkışıyla gündeme gelmişti. 

2023 Cumhurbaşkanlığı adaylığı yarışında geri durmayan İmamoğlu ise, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ve HDP'li Sırrı Sakık ile birlikte sergi açılışına katılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi adaylık yarışında anahtar olarak gördüğü değerlendiriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal