Kardeşlerim 96. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman, yeni sezon oyuncuları kimler?

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm hakkında araştırmalar devam ediyor. ATV’de yayınlanan sevilen dizinin yeni bölümünü canlı izlemek isteyenler Kardeşlerim 96. bölüm fragmanı, Kardeşlerim son bölüm özet izle, Kardeşlerim ATV HD izle gibi terimleri sorguluyor. İşte Kardeşlerim dizisi yeni bölüm…

09.09.2023-17:30 - (Son Güncelleme: 09.09.2023-17:30)

Geçen sezon ATV ekranlarında yayınlanan ve hatrı sayılır bir reyting başarısı yakalayan Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu bu akşam yayınlanacak olan 95. bölüm ile beraber başlıyor. Yeni sezonda da izleyenleri ekranlara kilitleyecek olan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarından araştırmalarına devam ediyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Kardeşlerim yeni bölüm Ne Zaman, yeni sezon oyuncuları kimler?

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Geçirdikleri korkunç kazanın ardından toparlanmaya çalışan çocuklar, Ataman Koleji'nin yeni dönemine "merhaba" derler. Şengül ve Orhan'ın, başladıkları yemek programının başarısı tam gaz devam ederken, Şengül yine kendince farklı hesaplar peşindedir. 

Kardeşlerim Dizi

Ömer ve Sarp cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanırken, Akif herkesi sürpriz bir davette bir araya getirir. Ansızın ortaya çıkan birtakım gerçekler, Eren kardeşlerde büyük bir şok etkisi yaratırken, Akif ve Nebahat'i ise büyük bir dehşetle karşı karşıya getirir.

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisi 2. sezon ilk bölümü olan 95. bölüm 9 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Kardeşlerim 96. bölüm fragmanı ise yeni bölüm bittikten sonra ekranlara getirilecek.

Kardeşlerim oyuncuları kimler?

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari yer alıyor.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal