Duygu Özaslan kimdir, nereli? Fenomen Duygu Özaslan kaç yaşında, neden gündemde? Duygu Özaslan hayatı ve biyografisi

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bugün arama motorlarında en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Pek çok kişi Duygu Özaslan hakkında Duygu Özaslan kimdir, nereli? Fenomen Duygu Özaslan kaç yaşında, neden gündemde? sorularını araştırıyor. İşte Duygu Özaslan hayatı ve biyografisi…

09.09.2023-16:52 - (Son Güncelleme: 09.09.2023-16:52)

Youtube platformunda çektiği makyaj videolarıyla akıllarda yer edinen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bugün internet üzerinden çektiği aşk tavsiyesi videosuyla gündeme oturdu. Duygu Özaslan hakkında yapılan araştırmalar arasında Duygu Özaslan kaç yaşında? Duygu Özaslan kocası kim? Duygu Özaslan boyu kaç? gibi sorular yer alıyor.

Duygu Özaslan kimdir?

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Mutaf 17 Nisan 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. Türk YouTuber ve İnternet ünlüsüdür. Özaslan, İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü'ne kabul edildiyse de daha sonra okulu bıraktı. YouTube'da genellikle makyaj ve yaşam tarzı videoları çekiyor. Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlidir. Duygu Özaslan 2023 yılı itibariyle 32 yaşındadır.

Duygu Özaslan

2018 yılında 242 kişi arasında yapılan araştırmada Duygu Özaslan'ın Danla Bilic ve Çağla Şikel'den sonra en çok takip edilen güzellik vlogger'ı olduğu belirlendi. Katılımcıların %12,4'ü Duygu Özaslan'ı takip ettiğini bildirdi. Özaslan'ın Nisan 2023 itibarıyla 1,42 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal